Zwetende Romy Monteiro deelt uitnodigende foto in knellend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft haar volgers verrast met een jurkje dat zo ongelooflijk goed is, dat je er alleen maar van kan genieten. 

Romy Monteiro verraste onlangs haar bewonderaars met een adembenemend nieuw paars jurkje dat, ondanks het feit dat het behoorlijk knelt, een ongekend goede pasvorm heeft.

De perfecte vormen van Romy Monteiro

De getalenteerde zangeres straalt vol zelfvertrouwen terwijl ze trots al haar vrouwelijke vormen laat zien, vergezeld van een bijzondere glimlach die de mysterieuze charme van het moment benadrukt. Het opvallende paarse jurkje springt direct in het oog door zijn levendige kleur, maar Romy zelf is altijd al een opvallende verschijning geweest. Ze neemt de gelegenheid te baat om in Cubaanse stijl te poseren voor de foto, waarbij haar onmiskenbare stijl en zelfverzekerdheid nog meer tot hun recht komen.

Lees ook: Romy Monteiro shockeert volgers met nooit eerder vertoonde rondingen

Het kleurrijke kledingstuk van Romy Monteiro

Het paarse ensemble werkt als een kleurrijk canvas, maar het is Romy zelf die de aandacht trekt met haar unieke uitstraling. De betoverende zangeres, wiens lach een uitdrukking van uitdaging lijkt te dragen, weet haar fans te fascineren met een combinatie van elegantie en speelsheid. De kleurrijke jurk benadrukt niet alleen haar onberispelijke gevoel voor mode, maar ook haar vermogen om een krachtige visuele boodschap over te brengen. Bekijk de foto op haar Instagram!

Lees ook: Foto: Romy Monteiro zoekt verkoeling en trekt al haar kleding uit

De mooie haartjes van Romy Monteiro

Alsof de paarse jurk niet genoeg was om op te vallen, is Romy Monteiro van nature al een opmerkelijke verschijning. Haar weelderig gestylede haardos voegt een extra dimensie toe aan haar algehele look, waardoor ze er nog verbluffender uitziet. Met een gevoel voor mode dat perfect samengaat met haar natuurlijke schoonheid, bewijst Romy opnieuw dat ze niet alleen een getalenteerde zangeres is, maar ook een stijlicoon dat moeiteloos de aandacht van haar publiek weet te vangen.

De loopbaan van Romy Monteiro

Zangeres Romy Monteiro brak door via een musical, maar haar ware passie ligt in het zingen. Ondanks het niet winnen van The Voice of Holland in 2014, gaf Romy niet op. Ze besloot haar zangcarrière voort te zetten en greep de kans om deel te nemen aan een musical. Zelfs een gebroken arm op het podium weerhield haar niet van haar droom. Het harde werk betaalde zich uit, en nu is Romy Monteiro een bekende zangeres die ook muziekprogramma’s presenteert en sinds 2021 te zien is in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Romy Monteiro haar relatie gaat nog altijd sterk

Helaas mannen, maar Romy is nog altijd flink bezet. In de liefde is Romy Monteiro al lange tijd gelukkig. Ze heeft een relatie met fotograaf Jasper Suyk, die ze ontmoette op een feestje. Het stel is al zo’n 3 jaar samen en woont in het hart van Amsterdam. Jasper, die foto’s maakt voor een mannenmagazine, weet precies hoe hij Romy het beste kan vastleggen. En dat doet hij dan ook met liefde. Dankzij hem zie je al die leuke plaatjes van de zangeres.

Meer zien van Romy Monteiro doe je op Instagram!

Om in contact te blijven met haar fans, deelt Romy regelmatig foto’s op haar Instagram-pagina. Met een vriend die fotograaf is, komt dat goed van pas.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.