Zien: Puck Moonen deelt foto van kapotte knietjes in eigen achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen deelt foto’s op Instagram waar ze lekker op de fiets zit. Al is haar broek wel helemaal kapot..

Puck Moonen is wielrenster, wat betekent dat ze dus graag op de fiets zit. Zó graag, dat ze zelfs in haar eigen achtertuin liever op een zadel zit dan in een stoel. Toch is het niet zo goed voor je spijkerbroek, op je fiets door de tuin. Haar knieën zijn volledig kapot!

Puck Moonen heeft gaten in knie

Een broek met een gat erin kopen is mode tegenwoordig. Maar de gaten van Puck Moonen zijn wel heel groot! Dat ventileert lekker op de fiets, maar echt comfortabel is het natuurlijk niet. Dan draagt Puck liever een fietsbroekje, dat weten we zeker. Toch kan ze het niet laten om ook in haar ‘gewone’ kleding toch nog op de fiets te springen. Al is dit geen wielrenfiets, maar meer een mountainbike. Dat is net even iets anders, maar ligt ook zeker in Pucks straatje. De blondine is de laatste tijd namelijk ook steeds vaker in de bossen te vinden op haar dikke banden. Ze kan dus met elke fiets overweg!

Lees ook: Puck Moonen deelt mooiste foto ooit tijdens soepel ritje in sportkleding

Puck zet zich in voor Internationale Vrouwendag

Onlangs was het één van de mooiste dagen van het jaar; Internationale Vrouwendag. Veel vrouwelijke BN’ers spraken zich uit over vrouwenrechten. Zo ook Puck Moonen. De wielrenster plaatste hierover iets op Instagram. Ze zei: ”Happy International Women’s Day! Because in this world people are still constantly judging the way females (and female athletes) look and act. Too fat, too skinny. Too pronounced, too quiet. Too feminine, not feminine enough. Too ambitious, not ambitious enough. Too pretty, too ugly.” De tekst gaat nog een stuk door. Het kwam erop neer dat Puck het opneemt voor de vrouw. En dat is goed, want dat zou elke vrouw moeten doen. Puck is het duidelijk niet eens met de ongelijkheden en die spreekt ze dan ook uit.

Puck vol tegen boom aan gereden

Het fietsen kan natuurlijk niet altijd goed gaan. Ook Puck heeft last van ongelukjes. Zo plaatst Puck een foto op Instagram dat ze tegen een boom aan gereden is. Je ziet het op de foto niet, maar Puck is flink neer gegaan, als we haar woorden moeten geloven; ”Tree 1 – Puck 0 ☹️ RIP brakelever..” Zou dit het moment geweest zijn dat haar oude mountainbike sneuvelde? Dan snappen we helemaal dat ze voor bovenstaande nieuwe mountainbike gegaan is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!