Wat je nog niet wist over actrice Elise Schaap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elise Schaap is een Nederlandse actrice en zangeres. Deze dame heeft met haar acteerkunsten meerdere prijzen in de wacht gesleept. Zo won Schaap zowel in 2019 als 2020 de Televizier-Ster voor de beste actrice. Elise is niet meer weg te denken in de populaire Netflix-serie Undercover en is zij de beste toevoeging aan de TV Kantine ooit.

Relatie met man Wouter

Actrice Elise Schaap is al ruim 16 jaar gelukkig met haar vriend Wouter de Jong, bekend van onder meer Goede Tijden Slechte TijdenHet stel leerde elkaar kennen op de toneelschool. Na een kleine relatiecrisis waar Elise verliefd was geworden op iemand anders, zijn de twee toch weer bij elkaar gekomen. Inmiddels is Wouter uit de schijnwerpers gestapt en heeft hij een carrièreswitch gemaakt. Toch weet Wouter wel hoe het tv wereldje in elkaar steekt. “Omdat Wouter ook heeft geacteerd, begrijpt hij goed wat het werk van Elise inhoudt. Wouter snapt het spelen, hij snapt dat het geen negen-tot-vijfbaan is.”
Dochter op de eerste plek

Samen met haar partner Wouter kreeg Elise in 2015 een dochtertje Ava, vanaf de geboorte van haar dochter ziet de actrice haar werk meer als een bijproduct in plaats van het hoofdproduct. “Waar ik voorheen alles wilde aanpakken en onderzoeken, denk ik nu: ik vind tijd doorbrengen met mijn kind veel kostbaarder dan weer een nieuw project.”

Films met Elise

Elise is van alle markten thuis en kruipt met gemak in verschillende personages, niks is deze brunette te gek. Zo speelde de actrice onlangs in een spin-off van de goed bekeken Netflix-serie Undercover. De actrice neemt graag de uitdaging aan om verschillende rollen neer te zetten, zo speelde Schaap in de drama film April, May en June een serieuze rol en in de comedy Ja, ik wil! weet ze de kijker weer aan het lachen te brengen. De actrice is ontzettend populair en de kijker lijkt geen genoeg te kijken van haar acteerkunsten. Netflix weet hier slim op in te spelen en sleept Elise binnen voor een heuse Nederlandse Netflix Original Comedy-serie. Elise Schaap speelt hierin de rol van Michelle, die een obsessie krijgt met influencer worden. Door de drang om het internet te veroveren lijken haar grenzen te vervagen. De relatie met haar familie en vrienden komt op losse schroeven te staan, als ze zichzelf verliest in de wereld van likes. De serie is vanaf 2022 te zien op Netflix.

Geen tv kantine zonder Elise

Elise doet al vanaf 2016 mee bij de TV-Kantine en haar fans zijn razend enthousiast! De actrice weet de kijker elke keer weer te verbazen met haar persiflages. De actrice bereid zich tot in de puntjes voor en is dé toevoeging voor de TV-kantine. Elise Schaap kreeg de kijkers vanaf 2013 aan het lachen in de voormalige andere typetjesshow Koefnoen. Elise Schaap eigenlijk niet meer uit De TV Kantine weg te denken. De imitatie van Chantal Janssen, Estelle Cruijf, Famke Louise en Olcay Gulsen is elke keer raak! Ze speelt tot op het heden nog steeds in TV-Kantine en imiteert nog steeds bekende mensen. Schaap was ook te zien als jurylid bij De casting kantine waarin ze opzoek gingen naar een nieuwe kandidaat voor de TV-Kantine. Geniet hieronder van de imitatie van Nikkie Plessen door Elise herself.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.