Hoe is het nu met actrice Birgit Schuurman?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Birgit Schuurman is het jongere zusje van Katja Schuurman, de actrice én zangeres heeft net als haar zus genoeg interessante klussen gedaan. Na het behalen van haar vwo-diploma ging de brunette aan de slag als zangeres en zong in 1995 samen met haar zus Katja in de band Jeunes Turcs. Na meerdere liedjes te hebben uitgebracht kwam haar eigen muzikale doorbraak met het nummer I know, dat haar een top 10-hit opleverde in de Nederlandse Top 40. Daarnaast kennen we de zangeres ook als actrice. Met rollen in onder andere de films De eetclub, Black Out en Pijnstillers. Ook schitterde Birgit in verschillende Nederlandse series, zoals het Meisje van Plezier en Flikken Maastricht.

Wat is de leeftijd van Birgit?

Birgit Schuurman werd op 1 juli 1977 geboren in Utrecht. De brunette is nu dus 43 jaar jong. Op haar 18e begon Birgit met zingen en acteren en met succes! Birgit werd een platencontract aangeboden welke zij natuurlijk niet aan zich voorbij liet gaan. Dit was gelijk de start van een zeer succesvolle muziek en acteer carrière. Waar Brigit vroeger nog op podia pop en rock te zingen, kiest ze nu voor een theatershow met rustige liedjes. Met 2 meiden moet het vroeger een drukke boel geweest zijn in huis en dat geeft Birgit inderdaad toe bij een foto op Instagram.

Lees ook De mooiste Instagram foto’s van presentatrice Olcay Gulsen
Birgit weer gelukkig na scheiding ex-vriend

Birgit is na haar scheiding van (ex-) echtgenoot Arne Toonen eindelijk weer gelukkig. Birgit vertelde in een interview dat ze tijdens haar huwelijk met Arne, met wie ze ruim tien jaar samen was en zoon Chico heeft, gevoelens voor een andere man had gekregen. In februari 2019 strandde hun huwelijk. Nog geen maand na de bekendmaking van haar scheiding, werd zij samen gezien met Sander, een 6 jaar jonger model en personal trainer. “Sander is in elk geval niet míjn personal trainer. Ik sport helemaal niet. Ik doe af en toe wel aan yoga, maar ook daar heb ik Sander niet ont­moet.” Hoe de actrice haar nieuwe vriend Sander heeft ontmoet houden ze geheim. Op de Instagram van Schuurman is te zien dat het stel onlangs hun 2-jarig samenzijn vierde.

Birgit over haar kind Chico

De brunette laat regelmatig vol trots haar zoontje Chico op haar Instagram zien. De actrice is jarenlang samen geweest met regisseur Arne Toonen, met wie ze zoontje Chico heeft. Het zoontje van Birgit en zijn neefje kunnen het goed met elkaar vinden. “Dit vind ik dus de leukste kinderen die ik ken…nog een paar jaar en ze maken samen festivals onveilig”, schrijft ze bij de foto van haar zoontje Chico en Sammie – het dochtertje van Katja.
Prachtige foto’s op Instagram

Birgit is net als haar zus een plaatje om naar te kijken. Op de Instagram van de actrice verschijnen dan ook genoeg prachtige foto’s van de brunette. Haar Instagram zal je niet snel vervelen, foto’s uit de oude doos, de mooiste selfies en kiekjes met bekende collega’s zijn allemaal te zien. Met ruim 40.000 volgers weet Birgit nog steeds de interesse te wekken en ontvangt niks anders dan positieve en enthousiaste reacties van haar fans.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!