Video: Hélène Hendriks onthult live op tv inhoud van privé-appje Noa Vahle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks spaart Noa Vahle niet en onthult hun privégesprekken live op televisie!

Noa Vahle was aanwezig in de Johan Cruijff Arena bij de conference league wedstrijd tussen Ajax en Aston Villa. Hélène Hendriks was aanwezig in de studio in Hilversum en belde even in met Noa. Noa en Hélène zijn ook buiten het werk goede vriendinnen geworden van elkaar en hebben dus ook nauw contact. Als Hélène inbelt met Noa drukt ze haar meteen tegen de muur door een grapje te maken over hun appgesprekken vóór de uitzending. Het is blijkbaar de eerste keer dat Noa hakken draagt op het veld. Hélène maakt Noa belachelijk om haar lengte, nadat ze hier dus blijkbaar op Whatsapp al een gesprek over hebben gehad… Wil jij de hele video zien? Klik dan op deze link!

Hélène Hendriks en Noa Vahle zijn dikke maatjes

Hélène Hendriks en Noa Vahle zijn goede vriendinnen geworden. Ze hebben elkaar vooral beter leren kennen door het programma Vandaag Inside. Noa Vahle keek vroeger als klein meisje altijd op naar Hélène wanneer zij voetbalprogramma’s presenteerde. Noa vond het zo gaaf dat een vrouw dit deed, dat zij het zelf ook wilde doen. Dit is haar nu dan ook goed gelukt. Ze heeft dat dus zeker te danken aan Hélène. Niet alleen omdat ze naar haar opkeek, maar ook omdat ze vaak belde met Hélène voor tips. Nu zijn de twee knappe blondines echt dikke maatjes geworden, waarbij ze elkaar dus zelfs voor de gek houden met hun privégesprekken op live-televisie.

Helene hendriks noa vahle

Wie zijn de ouders van Noa Vahle?

Voor veel mensen is het onduidelijk wie nou de bekende ouders van Noa Vahle zijn. De moeder van Noa is Linda de Mol. De vader van Noa is Sander Vahle. De ouders van Noa zijn inmiddels al een lange tijd gescheiden. De vader van Noa werd namelijk tijdens zijn relatie met Linda verliefd op een andere vrouw. Hij heeft lang getwijfeld en vroeg zich af of het niet van korte duur zou zijn, maar dat was het niet. Hij is nu namelijk nog steeds samen met deze vrouw, genaamd Heleen. Ondanks deze afloop van de relatie tussen Sander en Linda, hebben zij nog steeds goed en fijn contact.

Hélène Hendriks is een drieling

Tijdens haar geboorte was Hélène Hendriks al groot nieuws. Zij komt namelijk uit een drieling. Dit is erg zeldzaam in Nederland en werd dan ook nationaal nieuws. Ze heeft twee andere zusjes genaamd Claire en Judith. Het zijn allemaal sportieve dames, wat ze hebben te danken aan hun ouders.

Noa Vahle Linda de Mol

Hélène en Noa gaan samenwerken in nieuw programma

De twee vriendinnen Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan samenwerken in een nieuw programma genaamd ‘De Oranjezondag’. Hélène zal dit programma presenteren waarin ze de actualiteit zal bespreken met verschillende vaste gasten. Noa Vahle zal op bezoek gaan bij deze gasten. Ook zal Rutger Castricum vaste gast zijn in het programma van Hélène.

Meer zien van Hélène en Noa doe je op Instagram.

Wil jij meer zien van de knappe blondines? Neem dan zeker even snel een kijkje op de Instagrampagina van Hélène Hendriks en van Noa Vahle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...