VI-Sinterklaas bezorgt Merel Ek rode wangen met beschamend cadeau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek krijgt van de enige echte VI-Sinterklaas een wel erg interessant cadeautje. De blondine krijgt er zelfs rode wangetjes van…

Terror-Sinterklaas komt weer langs bij VI

Elk jaar is het een traditie dat Sinterklaas langs komt bij het populaire programma Vandaag Inside. Hier gaat het altijd helemaal los met de iets wat stoute Sint die de gekste cadeaus meeneemt voor de gasten van het programma. Zo is het normaliter elk jaar altijd ‘directeurtje’ Marco Louwerens aan als de echte sint. Maar, naar zijn afscheid bij Talpa was het erg onzeker of hij dit jaar wel zou langskomen. Gelukkig was dit wel het geval, tot grote verassing van de mannen van Vandaag Inside. De heren kunnen hun geluk namelijk niet op tijdens de entree van de Sint. Zo begon Marco gelijk met beledigen door te zeggen dat niemand wist dat het mogelijk was dat er met deze diepte nog leven mogelijk is. Ook zegt hij dat het altijd ordinair gedoe is. Ook is het ‘directeurtje’ niet zacht over zichzelf als Sinterklaas zijnde, zo gaat hij binnenkort meedoen aan het programma De Slimste Mens. Al lijkt dat volgens de Sint nog lastig te worden.

Sinterklaas bestormt de Vandaag Inside studio met paard

Uiteraard zal het ‘directeurtje’ niet zomaar even de studio van de mannen van Vandaag Inside binnenstormen. Zo maakt Sinterklaas een iconische entree op zijn paard. Het is geen echt paard, maar hij beweegt alsnog erg wild. De studio staat helemaal op zijn kop wanneer iedereen Sinterklaas ziet stoeien met zijn paardje. Vanaf dat moment is duidelijk dat het helemaal los gaat.

Merel Ek krijgt het heet van VI-Sinterklaasje

Helaas voor Merel Ek is ook zij stout geweest dit jaar, dus dat betekent dat ze niet alleen gelaten kan worden door Sinterklaas. De blondine dacht wellicht dat ze er makkelijk vanaf zou komen tijdens de VI uitzending, want eerst werden de mannen aan tafel vooral aangepakt. Helaas voor de verslaggeefster is dat niet het geval. Zo begint Sinterklaas met de uitspraak over het ‘ordinaire’ gedrag. Vervolgens komt er een man binnenlopen, die niet erg ruim is geweest in zijn kleding voor de avond. Hij loopt zelf vertrouwen op Merel Ek af, en met haar hand voor haar gezicht zakt ze helemaal door de grond heen. Ook krijgt Merel Ek hardloopschoenen cadeau, zodat ze harder achter de politici aan kan rennen. Uiteraard een flinke knipoog naar haar werk als politiek verslaggeefster. Ook komt er nog een verassing door een pallet met heel veel jerrycans azijn. Op de truck hiervan gaat Sinterklaas ook gelijk de deur uit, wat erg iconisch is. Hij vergeet wel bijna iets, want het jongetje van Merel Ek moet nog even Sinterklaas zijn staf brengen.

Bekijk de foto hier

Merel Ek met sinterklaas bij VI Vandaag

Lees ook: Merel Ek rekent na interview af met Dilan Yesilgöz: ‘Irritant gedrag’

Merel Ek beleeft mooie avond met twee dames

Het is al wel langer duidelijk dat bij Vandaag Inside enkel de knapste vrouwen aan tafel schuiven. Dat is vanwege de kijkcijfers, maar ook vanwege de tafelheren en hun botte grapjes. Op onderstaande foto zijn drie toppertjes van de show te zien. Meer zien van Merel Ek? Bekijk dan hier al haar foto’s op haar Instagramkanaal!

Merel Ek met dames bij Vandaag Inside

Bron: Vandaag Inside

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...