Prachtige Merel Ek laat kijkers smullen tijdens SBS-debat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek weet bij het televisiedebat van SBS toch maar weer te laten blijken waarom ze een van Nederlands meest favoriete vrouwen is. 

Kijkers smullen van mooie Merel Ek bij verkiezingsdebat

Het SBS-debat trok veel kijkers, maar die waren lang niet allemaal geïnteresseerd in de vele argumenten die de politici te vertellen hadden. Er waren er ook meer dan genoeg die liever de hele avond zaten te kijken naar Merel Ek. En kan je al die mensen eens ongelijk geven? De presentatrice wist in haar eentje de volledige aandacht van het publiek vast te houden. En dan moet je wel van hele goede huizen komen als je dat voor elkaar wil krijgen. Het helpt natuurlijk ook gewoon mee dat Merel er bijzonder goed uit ziet. Zeg nou zelf, deze dame wil je toch veel vaker op je scherm voorbij zien komen?

Merel Ek is de ultieme bliksemafleider tijdens dit debat

Het is voor de kijkers van het SBS-debat wel moeilijk om hun aandacht erbij te houden.De kijker vertrouwt Wilfred Genee als debatleider niet helemaal. Hij kan zijn politieke voorkeur soms moeilijk verbergen. Dat bewees hij al eens eerder toen er lijsttrekkers aan tafel zaten bij Vandaag Inside. Er was dus flink behoefte aan een onpartijdig persoon aan tafel, die kon helpen met het leiden van het debat. Gelukkig is dat Merel Ek enorm goed gelukt. De aanwezigheid van de altijd eerlijke Merel was zeker noodzakelijk én natuurlijk ook heel prettig om naar te kijken. Zo werd het debat voor iedereen feestje. En hoe kan dat ook anders, als je een dame met zo’n prachtige lach hebt als op de foto hierboven.

Merel Ek is het boegbeeld van de verkiezingen

Bij de vorige verkiezingen was het ook Merel Ek die het hele land optrommelde om naar de stembussen te gaan. En dat hielp natuurlijk enorm. Want als Merel Ek je vertelt dat je moet gaan stemmen, dan heb je geen andere keuze dan naar haar te luisteren. En dus gingen alle Nederlanders massaal naar de stembussen. Merel hielp en helpt nog steeds met het inzichtelijk maken van de verkiezingen voor een hoop Nederlanders. Zonder haar zouden een hoop mensen niet zo goed weten wat ze in verkiezingstijd zouden moeten doen. maar gelukkig is daar altijd Merel om ervoor te zorgen dat iedereen weer keurig naar de stembus gaat. Verkiezingstijd en Merel Ek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Gaat Merel Ek dit jaar ook weer de straat op?

Bij de vorige verkiezingen stond Merel Ek in alle vroegte bij de stembussen om te kijken hoe het er daar aan toe ging. En toen de eerste stemmen waren geteld, was het Merel die er als de kippen bij was om daar verslag van te doen. Of dat dit jaar weer staat te gebeuren is maar de vraag. Merel doet niet zo vaak meer dingen vanaf locatie, maar is redelijk gewend aan studiowerk. Maar wie weet dat ze nog wel te overtuigen valt. Dan kan je weer genieten van Merel Ek op de dag van het tellen van de stemmen.

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!