Mooie Damaris Egurrola (24) is in één klap de meest geliefde Oranje Leeuwin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is honderd procent zeker dat Damaris Egurrola vanaf nu de meest geliefde Oranje Leeuwin is…

Oranje Leuwinnen spelen hele beslissende wedstrijd

Het was een ontzettend spannende avond voor heel Nederland, want onze vrouwelijke voetbalsters speelden een belangrijke wedstrijd. Het hing niet enkel van de Oranje Leuwinnen af wat er zou gaan gebeuren, maar ook van het Engelse team onder leiding van Sarina Wiegman. Dit is natuurlijk extra bijzonder omdat Sarina ooit de trainster was van de meiden. De Oranje Leuwinnen werden tenslotte Europees Kampioen onder leiding van de trainster. Nu ging het om de wedstrijd van Nederland tegen België. Ondertussen speelde Engeland tegen Schotland. Het ging om een ticket naar de Final Four van de Nations League. Ook staat er een ticket voor de Olympische Spelen op het spel, dus het was een hele belangrijke wedstrijd.

Damaris Egurrola heeft zichzelf hiermee de meest geliefde Leeuwin gemaakt

Helaas ging de wedstrijd tussen Nederland en Belgie nog niet zo lekker. De leeuwinnen maakte het erg spannend. Zo leek het eigenlijk heel simpel te worden, want Nederland moest winnen van België en dan zouden ze door zijn. Tenzij Engeland met een bizar doelpuntensaldo van het Schotste vrouwenteam zou winnen, dan zou het andersom zijn. Nu leek dit niet zomaar te gaan gebeuren, maar de spannende wedstrijd liet iedereens mening hierin veranderen. Nog voor rust werd het namelijk 0-4 voor de Engelse vrouwen onder leiding van Sarina Wiegman, en het leek voorbij voor Nederland. De schotten deden het verschrikkelijk slecht qua verdediging. Lineth Beerensteyn zorgde voor hoop door twee doelpunten te maken voor Nederland, maar het leek niet genoeg. Ondertussen is het namelijk 0-5 voor de Engelse vrouwen en Nederland moest het dus doen in blessuretijd. Hier kwam Damaris Egurrola om de hoek kijken, die normaliter geen doelpunten maakt. De voetbalster kopte er een bal in, waardoor de overwinning nabij leek. Helaas maakt Engeland vervolgens nóg een doelpunt, waardoor ook Nederland nog een punt moet maken. Dan komt de niet te stoppende Damaris Egurrola om de hoek kijken, met nog een scorende kopbal. De brunette heeft Nederland dus letterlijk naar de overwinning gekopt. Sindsdien is Damaris de absolute favoriet.

Bekijk hier een video van de dolblije leeuwinnen.

Damaris Egurrola heeft een hele interessante afkomst

Nu vraagt iedereen na de vorige wedstrijd tussen Nederland en België, natuurlijk af wie deze Damaris Egurrola nou eigenlijk is. De brunette is vierentwintig en heeft een hele interessante afkomst, en veel mensen snappen niet waar ze nou vandaan komt. De voetbalster heeft de Spaanse nationaliteit en spreekt ook de taal. Toch is ze in Amerika geboren, waardoor ze ook een Amerikaans paspoort heeft gekregen. Op zevenjarige leeftijd verhuisde Damaris Egurrola naar Spanje toe, waar haar vader ook vandaan komt. Damaris haar moeder is Nederlands, en dat is hoe ze gelukkig, bij de Oranje Leuwinnen terecht is gekomen. De brunette speelt als middenveldster en komt ook uit voor de Franse club Lyon. Damaris Egurrola vertelt dat ze met kramp naar voren rende voor het laatste doelpunt, en daar is iedereen haar enorm dankbaar voor.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.