Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga en Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

marieke Elsinga heeft gesproken: de buiken mogen weer zichtbaar! Als het aan deze sociale schoonheden ligt, mag er heel wat meer getoond worden dan alleen een buik. Anna Nooshin, Monica Geuze en Maan de Steenwinkel showen op social media wat ze hebben. Wij toeschouwers genieten!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga beslist bij dezen: de zichtbare buik mag weer! Gelukkig is de RTL Boulevard-presentatrice wel verstandig: ze raadt haar volgers aan om die zichtbare huis goed in te smeren als je van huis gaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel ziet groen, maar niet van jaloezie! De zangeres heeft een nieuw jurkje, en wil die natuurlijk dolgraag met haar volgers delen. Dus: wat vinden we ervan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Anna Nooshin

Niet groen, maar roze voor Anna Nooshin. De influencer ging op de foto voor het magazine van Chantal Janzen, en kauwde tijdens deze shoot een ouderwetse klapkauwgom.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Monica Geuze

Zelfs Gaby Blaaser reageerde op onderstaande foto met : Knap! Dan weet je dat je ’n lekker kiekje gepost hebt! Monica Geuze en haar blitse witte blazertje doen het goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!