ZIEN: Gaby Blaaser’s hevige zoensessie in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, het is weer woensdag! En dat betekent natuurlijk dat er weer een nieuwe aflevering van The Bachelorette met Gaby Blaaser opstaat. Ditmaal een héle bijzondere aflevering, waarin Gaby een hevige zoensessie ondergaat.

The Bachelorette is hét programma dat man én vrouw samenbrengt. Vrouwlief vindt het heerlijk om eens flink te genieten van andermans drama. Wij mannen daarentegen hebben met The Bachelorette hét excuus om ons 45 minuten lang te vergapen aan Gaby Blaaser en haar escapades.

gaby blaaser bachelorette

Gaby Blaaser heeft een romantische date op een boot

Dan nu terug naar het onderwerp waarvoor je kwam: Gaby Blaasers zoensessie. Het hele gebeuren speelde zich af op een luxe jacht aan de kust van Zuif-Afrika. Een romantisch avontuurtje hing dan ook wel in de lucht. Maar, met wie?

Gaby en Joey

De mazzelaar in kwestie betreft Joey. Joey heeft het genoegen al eens eerder gehad om een romantisch avontuurtje met Gaby Blaaser te beleven en pakt zijn kans nu gewoon nog een keer. En ja, dat kon Gaby klaarblijkelijk zeker wel waarderen.

Gaby en Joey zoen

De andere dates keken met pijn in hun ogen toe…

Het nadeel voor Gaby (en voordeel voor ons) is dat er van privacy tijdens The Bachelorette maar weinig sprake is. Ditmaal waren echter niet alleen de kijkers getuige van Gaby’s momentje. Gaby’s andere dates waren namelijk niet al te ver weg toen deze zoensessie plaatsvond. Sterker nog, een van de publiekslievelingen Jordy, zag het recht voor zijn neus gebeuren. En ja, dat doet pijn.

Lees ook: Gaby Blaaser heeft filmrol te pakken

Jordy The Bachelorette

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!