ZIEN: Gaby Blaaser’s hevige zoensessie in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, het is weer woensdag! En dat betekent natuurlijk dat er weer een nieuwe aflevering van The Bachelorette met Gaby Blaaser opstaat. Ditmaal een héle bijzondere aflevering, waarin Gaby een hevige zoensessie ondergaat.

The Bachelorette is hét programma dat man én vrouw samenbrengt. Vrouwlief vindt het heerlijk om eens flink te genieten van andermans drama. Wij mannen daarentegen hebben met The Bachelorette hét excuus om ons 45 minuten lang te vergapen aan Gaby Blaaser en haar escapades.

gaby blaaser bachelorette

Gaby Blaaser heeft een romantische date op een boot

Dan nu terug naar het onderwerp waarvoor je kwam: Gaby Blaasers zoensessie. Het hele gebeuren speelde zich af op een luxe jacht aan de kust van Zuif-Afrika. Een romantisch avontuurtje hing dan ook wel in de lucht. Maar, met wie?

Gaby en Joey

De mazzelaar in kwestie betreft Joey. Joey heeft het genoegen al eens eerder gehad om een romantisch avontuurtje met Gaby Blaaser te beleven en pakt zijn kans nu gewoon nog een keer. En ja, dat kon Gaby klaarblijkelijk zeker wel waarderen.

Gaby en Joey zoen

De andere dates keken met pijn in hun ogen toe…

Het nadeel voor Gaby (en voordeel voor ons) is dat er van privacy tijdens The Bachelorette maar weinig sprake is. Ditmaal waren echter niet alleen de kijkers getuige van Gaby’s intieme momentje. Gaby’s andere dates waren namelijk niet al te ver weg toen deze zoensessie plaatsvond. Sterker nog, een van de publiekslievelingen Jordy, zag het recht voor zijn neus gebeuren. En ja, dat doet pijn.

Lees ook: Gaby Blaaser heeft filmrol te pakken

Jordy The Bachelorette

 

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten