Foto: Nieuwe jurk van Welmoed Sijtsma is helemaal open aan onderkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma is één van de mooiste vrouwen op onze nationale televisie. Een gedurfde Instagram post laat zien dat Welmoed zich daar zelf ook volledig bewust van is.  

Welmoed Sijtsma in gedurfde jurk op fotoshoot

Welmoed Sijtsma staat bekend als presentatrice van onder andere talkshow Op1 en ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. Ondanks dat de 32-jarige Friezin zelf aangeeft er niet aan te moeten denken om bekend te zijn, is ze niet meer weg te denken uit de televisiewereld. Ook op Instagram is haar populariteit goed te zien: ruim 62 duizend mensen volgen Welmoed, en dat moet beloond worden. Zo verwent Welmoed haar volgers met kijkjes achter de schermen en post ze prachtige fotoshoots waar ze volledig op staat te shinen. Deze keer kregen fans nét een wat andere kant van Welmoed te zien. In een fotoshoot met Marie Claire is de bloedmooie blonde namelijk te zien in een jurk die volledig openvalt. De split tot aan haar heup showt welgevormde benen en laat niks aan de verbeelding over en met natte haren en getuite lippen kijkt Welmoed zwoel naar beneden. Welmoed lijkt heel goed te weten waar haar charmes liggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NINE (@nineijff)

Is Welmoed Sijtsma single?

Met zo’n lijf zou Welmoed Sijtsma geen moeite moeten hebben met het vinden van een leuke relatie. De 32-jarige Friezin schetst zelf echter een heel ander beeld. Na het einde van haar relatie van tien jaar afgelopen periode geeft Welmoed aan een eenzame periode gehad te hebben. Begrijpelijk, weer wennen aan single zijn. Gelukkig geeft de blonde presentatrice aan weer volledig open te staan voor nieuwe liefde. In een interview met RTL Boulevard vertelde Welmoed dat ze een echte romanticus is en ze ontzettend geniet van spontane Parijs-dates, voor wie inspiratie nodig heeft. Het online daten laat Welmoed wel links liggen, “doodeng” vindt ze dat. En enthousiaste fans opgelet: de Amsterdamse blonde geeft aan véél liever lekker te flirten in de kroeg. Daar hoopt ze haar nieuwe vlam te vinden om weer lekker gezellig samen te kunnen zijn. Maar wie er bij wil zijn moet snel zijn want de geruchten slaan alweer om zich heen dat Welmoed wel heel erg hecht is met collega-presentator Jort Kelder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Welmoed Sijtsma in gescheurde jurk op nationale televisie

Aangezien Welmoed er altijd uitziet om door een ringetje te halen kunnen we verwachten dat de Friezin ook zeer strak in de kroeg zal staan. Iemand die zo elegant op het ochtendnieuws kan staan, daar hoef je geen fashionflaters van te verwachten, toch? In een onthullend interview met tijdschrift LINDA blikte Welmoed terug op haar grootse kledingblunders. Zo vertelde Welmoed dat ze nog wel eens haar ondergoed vergeet als ze om half vier ’s ochtends in de studio moet staan en ook op nationale televisie kan ze er niet aan ontkomen. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala ging er iemand op haar jurk staan, vertelde Welmoed, en dat kon haar jurk absoluut niet hebben. “Ik helemaal in de penarie!” met een grote onthullende scheur in haar jurk. Sta je dan. Gelukkig staat het de blonde presentatrice allemaal even goed. En aan de jurk die Welmoed nu op de cover van Marie Claire tentoonstelt had ze het gala ook wel met een grote split overleefd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...