Foto: Nieuwe jurk van Welmoed Sijtsma is helemaal open aan onderkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma is één van de mooiste vrouwen op onze nationale televisie. Een gedurfde Instagram post laat zien dat Welmoed zich daar zelf ook volledig bewust van is.  

Welmoed Sijtsma in gedurfde jurk op fotoshoot

Welmoed Sijtsma staat bekend als presentatrice van onder andere talkshow Op1 en ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. Ondanks dat de 32-jarige Friezin zelf aangeeft er niet aan te moeten denken om bekend te zijn, is ze niet meer weg te denken uit de televisiewereld. Ook op Instagram is haar populariteit goed te zien: ruim 62 duizend mensen volgen Welmoed, en dat moet beloond worden. Zo verwent Welmoed haar volgers met kijkjes achter de schermen en post ze prachtige fotoshoots waar ze volledig op staat te shinen. Deze keer kregen fans nét een wat andere kant van Welmoed te zien. In een fotoshoot met Marie Claire is de bloedmooie blonde namelijk te zien in een jurk die volledig openvalt. De split tot aan haar heup showt welgevormde benen en laat niks aan de verbeelding over en met natte haren en getuite lippen kijkt Welmoed zwoel naar beneden. Welmoed lijkt heel goed te weten waar haar charmes liggen.
Is Welmoed Sijtsma single?

Met zo’n lijf zou Welmoed Sijtsma geen moeite moeten hebben met het vinden van een leuke relatie. De 32-jarige Friezin schetst zelf echter een heel ander beeld. Na het einde van haar relatie van tien jaar afgelopen periode geeft Welmoed aan een eenzame periode gehad te hebben. Begrijpelijk, weer wennen aan single zijn. Gelukkig geeft de blonde presentatrice aan weer volledig open te staan voor nieuwe liefde. In een interview met RTL Boulevard vertelde Welmoed dat ze een echte romanticus is en ze ontzettend geniet van spontane Parijs-dates, voor wie inspiratie nodig heeft. Het online daten laat Welmoed wel links liggen, “doodeng” vindt ze dat. En enthousiaste fans opgelet: de Amsterdamse blonde geeft aan véél liever lekker te flirten in de kroeg. Daar hoopt ze haar nieuwe vlam te vinden om weer lekker gezellig samen te kunnen zijn. Maar wie er bij wil zijn moet snel zijn want de geruchten slaan alweer om zich heen dat Welmoed wel heel erg hecht is met collega-presentator Jort Kelder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!