Hélène Hendriks kruipt met Merel Ek en Roxane Knetemann op de bar bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is ladies night bij Vandaag Inside en dat betekent dat je kan genieten van de mooiste vrouwen die het programma te bieden heeft. 

Vandaag Inside heeft geen gebrek aan mooie vrouwen

Normaal gesproken wordt het programma geleidt door drie heren, maar nu zijn de vrouwen aan de beurt. Er is namelijk een ware ladies night gaande bij Vandaag Inside. En dat vinden de kijkers natuurlijk helemaal niet erg. Want op die manier kunnen ze al hun favoriete vrouwen weer een keertje zien op het televisiescherm. Ze kruipen om het aan te kondigen eens even dicht tegen elkaar aan op de bar. En dat leverde deze leuke foto op. Natuurlijk zijn de kijkers van Vandaag Inside helemaal weg van het mooie stel vrouwen.

Merel Ek is inmiddels vaste gast bij de show

Natuurlijk is Hélène Hendriks van de partij bij deze girls party, maar ze is niet alleen. Ze heeft de vaste tafelgasten Roxane Knetemann en Merel Ek meegenomen. Merel Ek is het afgelopen jaar steeds vaker te zien geweest bij VI. En dat vonden de kijkers van het programma helemaal prima. Merel was met haar scherpe opmerkingen, mooie looks en vooral buitengewoon goed gevoel voor humor, een ontzettende aanwinst voor de show. En dat bewijst ze elke aflevering dat ze er is weer opnieuw. Ze maakte vanaf de bar deze goede foto met de andere dames.

Ook Roxane Knetemann voelt zich bij VI prima op haar plek

Roxane Knetemann is nog het minste van de dames te zien geweest in het programma. Maar dat betekent niet dat ze daarom minder geliefd is bij het grote publiek. De analiste weet de kijkers van Vandaag Inside wel echt weten te charmeren met haar mooie uiterlijk en haar rake opmerkingen. Het is altijd een feestje als Roxanne er weer is. Dan kan je jezelf opmaken voor een geweldige aflevering.

De dames zetten flink de vaart er in

Tijdens Vandaag Inside is er altijd een online rubriek net na de show, waarin er even wordt teruggeblikt op de uitzending. En deze keer was die wel heel erg kort. De dames waren ontzettend to the point en daarmee was er ook niet zoveel na te bespreken. Ze gingen lekker met elkaar aan de bitterballen. Dat leek een beter plan voor iedereen. De dames hebben het in ieder geval wel flink naar hun zin.

Waar is Noa Vahle gebleven?

De blonde dochter van Linda de Mol is ook een echte aanwinst voor Vandaag Inside. Ze heeft met haar bijdrage aan het programma zelfs een Gouden Televizier-ring gewonnen. Maar voor de ladies night aflevering is Noa nergens te bekennen. Misschien had de blondine het druk. Ze is nu ook wel erg populair en gewild na haar winst van de Gouden Televizier-ring. Hopelijk komt ze binnenkort weer een keer langs bij Vandaag Inside, want het is altijd een feestje als ze er is. Als Noa Vahle ook nog aanwezig was geweest was het helemaal de ideale aflevering.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!