Gaat Pauw kiezen voor Welmoed Sijtsma?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het laatste presentatieduo van de ‘nieuwe’ talkshow Op1 is bekendgemaakt: Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpennick. De strijd tussen NPO en RTL kan beginnen!

welmoed sijtsma mannenzaken

Nu kijkcijferkanonnen Pauw & Jinek pleite zijn, moet iemand anders het stokje gaan overnemen om de publieke omroep van de ondergang te redden. Gaat Eva Jinek straks, met die paar tonnen per jaar extra, al die kijkers wegtrekken van NPO? Ze is zich in ieder geval volle bak aan het voorbereiden op de strijd en ze is zich ten volle bewust van de druk die op haar schouders ligt. Dat biertje wat ze ’s avonds standaard dronk? Doet ze niet meer. Geen alcohol voor Eva. ’s Nachts ligt ze tegenwoordig wakker, en in plaats van dat ze doorslaapt, probeert ze te visualiseren hoe haar show er uit gaan zien. Eva heeft d’r bokshandschoenen aangetrokken en is klaar om in de ring te stappen!

(lees verder onder de afbeelding)

Holland’s Best Talkshowhost

Afgelopen tijd zijn ze bij NPO bij zichzelf te raden gegaan en hebben ze zich afgevraagd wie er een potentiële vervanger voor Jinek zou kunnen zijn, en wie tegelijkertijd ook kan dienen als een waardig opponent voor de talkshowkoningin van Nederland. Toen ze zich dat afvroegen, hebben ze misschien last van keuzestress gehad, want ze kwamen niet met één optie. Neen, ze kwamen met tien opties!

Nadat de NPO bij RTL heeft gezien wat er gebeurt als je al je geld op één falend paard inzet (lees: Twan Huys), hebben ze voor een andere aanpak gekozen. Om de potentiële schade te beperken en een beetje op veilig te spelen, houdt NPO nu een soort sollicitatieronde, maar dan live op tv. Althans, zo lijkt het. En nu de kandidaten zijn gekozen kunnen we de vraag gaan stellen: wie wordt de winnaar van Hollands Best Talkshowhost? Wordt het maandagduo Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra? Of gaan we straks dame-die-alles-al-heeft-gedaan-voordat-je-dood-gaat Sophie Hilbrand dagelijks te zien krijgen op de buis?

(lees verder onder de afbeelding)

sophie hilbrand

Pauw in de jury

Waar gaat de jury van NPO eigenlijk op letten? En wie zit er eigenlijk in die jury? Als het klopt dat Jeroen Pauw een stapje terug zet en in de productie gaat werken, dan kan het zomaar eens zijn dat Pauw de nieuwe Henk-Jan Smits is van deze opvallende talentenjacht.

Een goede talkshow begint met een pakkende naam. Daarmee lijkt Sander Schimmelpenninck bij voorbaat al af te vallen. Want niemand gaat straks zeggen: “hé, heb jij gisteravond ‘Schimmelpenninck’ gezien? Dat gezegd hebbende, klinkt Hilbrand & Sijtsma wel als een serieuze optie. Dat bekt een stuk lekkerder en is niet alleen prettig voor de mond, maar ook voor het oog. Want zeg nou zelf, ook al ben je misschien niet zo politiek of maatschappelijk betrokken en interesseert het je geen f*ck wat al die ‘interessante’ tafelgasten te vertellen hebben, dan is het duo Sophie en Welmoed een mooie reden om straks ’s avonds met je ballen op de bank voor de buis te gaan zitten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.