Merel Westriks kerstkindprofetie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westrik
Merel Westrik © Instagram

Tegenwoordig staan we met kerst vooral stil bij het gourmetstel. Vroegâh was dat wel anders. Toen ging kerst nog om een Jezus, Christus en andere bezoekers van het profetiekind van Bethlehem. Merel Westrik lijkt ook onderdeel te zijn van die kinderprofetie. De heilige maagd Maria van Net 5 weet zeker dat ze Pepijn tot Jozef kan ‘Crone’.

Merel Westrik weet het zeker: de veertigjarige presentatrice van Ladies Night (Net 5) krijgt kinderen. Het is niet de vraag of, maar wanneer deze dame haar nazaat op aarde pleurt. Nu stond Merel al te boek als één van ’s lands meest begeerde kinderloze MILFs, maar nu lijkt ze dus daad bij het begrip te voegen.

King van de Talkshow-hostesses

Die arme Pepijn… Dacht zichzelf even tot King van de Talkshowhosts te kronen, krijgt hij ineens geleuter over een potentiële peuter. Gek is dat echter niet. Het staat in de sterren boven de stal geschreven: op het moment dat Robert ter Brink weer op tv verschijnt, kletteren de eierstokken van menig vrouw de biologische klok een paar uur naar voren. Er zit voor Pepijn (en de rest van de mannelijk medemensen) maar één ding op: een enkeltje Bangladesh boeken. Niet voor de fun. Voor de fok.

Dat laatste komt voor Pepijn waarschijnlijk niet uit de lucht vallen. Merel liet bij de aankondiging van haar relatie met de RTL-presentator tussen neus en lippen door al weten dat ze enorm graag bezwangerd wilde worden. Sterker nog: ze gaf ook al een kleine onbewuste voorzet naar de tijd van het jaar waarin het moest plaatsvinden. “Jezus Christus, het is zo fijn”, zei Merel tegen RTL Boulevard over haar (toen nog) prille relatie.

Kerstkiddo voor Merel?

Dat ze daarna rond de kerstdagen aangeeft het ‘zich niet kan voorstellen zonder kinderen te eindigen’, roept toch wat vragen op. Wil Merel daarmee ‘haar’ Pepijn als Jozef Crone? Wacht ze op een onbevlekte bezwangering, of ziet ze Pepijn nu als een Godsgeschenk?

Kijken we naar het ’traditionele’ kerstverhaal (Maria loves Jozef, Maria zuipt enorm veel, doet een vent, zegt tegen Jozef ‘het kan vreemd gaan, hè’ en krijgt negen maanden later gelijk want Jezus in kribbe) dan staat dit natuurlijk bol van de onwaarschijnlijkheden. Toch is de zekerheid waarmee Merel over haar toekomstig kroost praat van almachtige allure.

De wereld draait door, de kribbe van vroeger is het gourmetstel van vandaag, maar de biologische klok van Merel valt daar klaarblijkelijk niet onder. Overgang my , denkt ze vast. Waar ze die zekerheid vandaan haalt? God moge het weten. Misschien heeft dat te maken dat er vrijwel niets in haar verdwijnt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!