Dark side of the Maan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

zangeres Maan is weer op de markt nadat ze brak met haar ex-liefje DJ Tony Junior. In plaats van een kerstkind, krijgen we dus een nieuwe vrijgezel in de kribbe. Dat is het beste kerst nieuws sinds de geboorte van Jezus. Ze bleek toch niet zo over the moon met haar vriendje.

Maan de Steenwinkel bezorgt Tony een koude kerst. Ze zei dat vandaag in een post op haar Instagram.  Liefde is er nog wel, maar ook voor deze zangeres is het tijd voor een nieuwe maan in haar leven. Daarvoor vindt er wel eerst een verduistering plaats. Maar gelukkig Hoeft ze niet te diep in de put te gaan zitten. Nu Maan van de mannen heeft geproefd is het tijd om haar wilde manen uit te schudden en te besluiten wat ze wil. Of ja, wie ze wil natuurlijk.

Het goede nieuws? Als ze weer aan de man wil, heeft ze keuze genoeg. Vroeger was ze soms bang dat er voor haar geen man zou zijn, maar door Tony te dumpen schiet ze gelijk naar de top van meest begeerlijke singles. Maan is daarin niet de enige. Misschien kan ze wat inspiratie opdoen bij andere, vrijgezelle beroemdheden.

Lekker independent

Nu is Maan niet de enige vrouw die niemand kan zoenen onder de mistletoe. Bekende vrouwen kiezen steeds vaker voor zichzelf. Kijk maar naar Emma Watson. Ze brak met haar vriend en neemt het nu goed van het single bestaan. Haar kerstpakket zal dit jaar dan ook bestaan uit oplaadbare batterijen. Voor haar magic wand, inderdaad!
Ook dichter bij huis blijft het verdacht rustig rondom het liefdesleven van bekende vrouwen. Steeds meer BN’ers blijven happy single. Ook de vrouwen die eerst juist zo hunkerden naar liefde. Zo neemt jonge MILF Maxime Meiland niemand mee naar het kerstdiner. Ze heeft naar eigen zeggen geen man nodig in haar leven. En dat terwijl er meer dan genoeg mannen in de rij staan. Laat die zoektocht naar zaad maar even zitten.

Vrouwen kiezen er dus steeds vaker voor om vriend lief aan de kant te schuiven en zichzelf uit te vinden. Lekker onafhankelijk! Je moet ook niet zomaar iedereen maar binnen laten. Neem Puck Moonen bijvoorbeeld. Puck kan waarschijnlijk bij elke man naar binnenfietsen. Maar zij laat zich niet zomaar voor mannen hun karretje spannen. Sterker nog, de laatste tijd post ze steeds minder foto’s van haar lijf op Instagram om de mannen een beetje op afstand te houden. Alleen Nicky Romero blijft volhardend over Puck kwijlen. Maar daar heeft Puck zelf geen boodschap aan. 
Maansverduistering

Dus wie weet wat deze nieuwe Maan brengt? We hebben het nog niet eens over haar successen van dit jaar gehad. 2019 was namelijk echt wel het jaar van Maan: Haar nummers zijn 102 miljoen keer gestreamd en was ze onderdeel van het meest gestreamde nummer van het jaar met Hij Is Van Mij. ‘Van haar’ is Tony niet meer, maar dat hoeft voor Maan’s creatieve ontwikkeling niet slecht te zijn. Over het algemeen brengt hartbreak een flinke portie inspiratie in het laatje. Kijk naar Taylor Swift. Die breaked na elke break-up de records met nieuwe pop-classics.

Maan heeft ook wel een geschiedenis van bad break-ups. Ze heeft vroeger gedatet met een jongen, die van de ene op de andere dag niets meer van zich liet horen. Dit leverde een emotioneel geladen optreden in De beste Zangers op. Een emotionele Maan brengt dus goede content uit. Verwacht dan ook snel Dark Side of de Maan, een emotioneel en vooral experimenteel album vol rauwe power balads. Zo schrijft ze het liefdesverdriet van zich af. En anders kan ze altijd overstappen op de vrouwenliefde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.