Dark side of the Maan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

zangeres Maan is weer op de markt nadat ze brak met haar ex-liefje DJ Tony Junior. In plaats van een kerstkind, krijgen we dus een nieuwe vrijgezel in de kribbe. Dat is het beste kerst nieuws sinds de geboorte van Jezus. Ze bleek toch niet zo over the moon met haar vriendje.

Maan de Steenwinkel bezorgt Tony een koude kerst. Ze zei dat vandaag in een post op haar Instagram.  Liefde is er nog wel, maar ook voor deze zangeres is het tijd voor een nieuwe maan in haar leven. Daarvoor vindt er wel eerst een verduistering plaats. Maar gelukkig Hoeft ze niet te diep in de put te gaan zitten. Nu Maan van de mannen heeft geproefd is het tijd om haar wilde manen uit te schudden en te besluiten wat ze wil. Of ja, wie ze wil natuurlijk.

Het goede nieuws? Als ze weer aan de man wil, heeft ze keuze genoeg. Vroeger was ze soms bang dat er voor haar geen man zou zijn, maar door Tony te dumpen schiet ze gelijk naar de top van meest begeerlijke singles. Maan is daarin niet de enige. Misschien kan ze wat inspiratie opdoen bij andere, vrijgezelle beroemdheden.

Lekker independent

Nu is Maan niet de enige vrouw die niemand kan zoenen onder de mistletoe. Bekende vrouwen kiezen steeds vaker voor zichzelf. Kijk maar naar Emma Watson. Ze brak met haar vriend en neemt het nu goed van het single bestaan. Haar kerstpakket zal dit jaar dan ook bestaan uit oplaadbare batterijen. Voor haar magic wand, inderdaad!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson) op

Ook dichter bij huis blijft het verdacht rustig rondom het liefdesleven van bekende vrouwen. Steeds meer BN’ers blijven happy single. Ook de vrouwen die eerst juist zo hunkerden naar liefde. Zo neemt jonge MILF Maxime Meiland niemand mee naar het kerstdiner. Ze heeft naar eigen zeggen geen man nodig in haar leven. En dat terwijl er meer dan genoeg mannen in de rij staan. Laat die zoektocht naar zaad maar even zitten.

Vrouwen kiezen er dus steeds vaker voor om vriend lief aan de kant te schuiven en zichzelf uit te vinden. Lekker onafhankelijk! Je moet ook niet zomaar iedereen maar binnen laten. Neem Puck Moonen bijvoorbeeld. Puck kan waarschijnlijk bij elke man naar binnenfietsen. Maar zij laat zich niet zomaar voor mannen hun karretje spannen. Sterker nog, de laatste tijd post ze steeds minder foto’s van haar lijf op Instagram om de mannen een beetje op afstand te houden. Alleen Nicky Romero blijft volhardend over Puck kwijlen. Maar daar heeft Puck zelf geen boodschap aan. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Maansverduistering

Dus wie weet wat deze nieuwe Maan brengt? We hebben het nog niet eens over haar successen van dit jaar gehad. 2019 was namelijk echt wel het jaar van Maan: Haar nummers zijn 102 miljoen keer gestreamd en was ze onderdeel van het meest gestreamde nummer van het jaar met Hij Is Van Mij. ‘Van haar’ is Tony niet meer, maar dat hoeft voor Maan’s creatieve ontwikkeling niet slecht te zijn. Over het algemeen brengt hartbreak een flinke portie inspiratie in het laatje. Kijk naar Taylor Swift. Die breaked na elke break-up de records met nieuwe pop-classics.

Maan heeft ook wel een geschiedenis van bad break-ups. Ze heeft vroeger gedatet met een jongen, die van de ene op de andere dag niets meer van zich liet horen. Dit leverde een emotioneel geladen optreden in De beste Zangers op. Een emotionele Maan brengt dus goede content uit. Verwacht dan ook snel Dark Side of de Maan, een emotioneel en vooral experimenteel album vol rauwe power balads. Zo schrijft ze het liefdesverdriet van zich af. En anders kan ze altijd overstappen op de vrouwenliefde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...