Gaat beeldschone zangeres Karsu namens Nederland naar Eurovisie Songfestival 2024?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De geruchten gaan dat de beeldschone zangers Karsu ons land gaat vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival dit jaar…

Goede hoop voor nieuwe en betere inzending

Het Eurovisie Songfestival staat nog niet letterlijk om de hoek, maar de tijd begint alweer te tikken. Zo moet Nederland altijd op tijd gaan bedenken wie ze, de eerstvolgende editie van de zangcompetitie, gaan sturen om ons te vertegenwoordigen. Hier is altijd een specialistisch team voor ingeschakeld, maar zoals we allemaal wel weten, gaat dat lang niet altijd helemaal goed. Twee jaar geleden deed S10 voor ons mee in het mooie Italië, en dat ging best lekker. Helaas won de blondine de wedstrijd niet en eindigde ze op de elfde plaats met haar nummer ‘De Diepte’. Wel is te stellen dat S10 vele malen beter is dan de inzending van het afgelopen jaar, want dat was heel ernstig. Zo deden Mia Nicolai en Dion Cooper mee met hun nummer ‘Burning daylight’. Het nummer is best leuk, maar het live zingen ging het duo verschrikkelijk af. Hierdoor redde Nederland het niet eens tot de finale. Door deze afgang is het de aankomende editie extra belangrijk om iemand heen te sturen die heel goed en ervaren is.

Songfestival 2024: Karsu, Numidia of Ilse DeLange?

Vaak komt rond deze tijd in het jaar wel naar buiten wie de nieuwe inzending is voor het Eurovisie Songfestival, en uiteraard met welk nummer. De eerste geruchten over het Songfestival komen nu naar buiten door radiozender 538. Zo laat één van de presentatoren van de show tijdens een uitzending weten dat hij een lijstje met namen door heeft gekregen. Uiteraard vragen de andere zich wel even af of dit lijstje dan wel echt correct is of niet. Volgens Rick is het honderd procent zeker, en anders worden de andere twee mannen ontslagen. Het Eurovisie Songfestival zal deze keer plaats vinden in Malmö, Zweden. De vorige keer won Loreen namelijk voor de tweede keer voor Zweden. Dit zorgde ervoor dat Zweden maar liefst zeven Eurovisie Songfestival overwinningen heeft.

Zangers Karsu kan voor de overwinning gaan zorgen

Als naam op het lijstje met inzendingen wordt de Turkse zangeres Karsu genoemd. Vervolgens staat Numidia op het lijstje, die veel mensen kennen van De Beste Zangers. En als laatste Ilse de Lange, nu is deze blondine al eerder aanwezig geweest voor Nederland op het songfestival, maar dan samen met Waylon. De mannen zijn er mee eens dat het een heel goed lijstje is met namen en dat Nederland op deze manier niet af zal gaan. Hopelijk komen we tenminste door de halve finale heen, en kunnen we ons land heel trots maken. Als het aan Karsu ligt, gaat dat vast lukken.

Bekijk de video hier.

Kom dansen en eten met zangeres Karsu

Zangeres Karsu heeft een prachtige stem en is half Turks. Naast zingen kan de zangeres ook nog eens heel goed koken, en dat heeft geresulteerd in een eigen kookboek. Ook deed Karsu al even gelden mee aan De Beste Zangers, waar ze uiteraard ook erg geliefd was.

Lees ook: Schitterende Karsu Dönmez is dé ontdekking van nieuw seizoen Beste Zangers

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!