Jutta Leerdam filmt zichzelf tijdens nachtelijke glijpartij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is flink aan het glijden geweest de afgelopen nacht. En daar zijn natuurlijk de nodige filmpjes van gemaakt. 

De fans van Jutta Leerdam vinden het altijd weer ontzettend fijn wanneer de blondine een nieuw filmpje van zichzelf online zet. Daar kunnen ze namelijk enorm van genieten. Met haar mooie verschijning kan Jutta Leerdam iedereen een stukje vrolijker maken vanwege haar video’s.

De nachtelijke schaatspartij van Jutta Leerdam

Het was nog ontzettend vroeg in de ochtend toen Jutta haar schaatsen pakte en besloot om een rondje op het ijs te doen. Dat werkt voor Jutta natuurlijk ontzettend relaxend en is voor de blonde schaatsster een mooie begin van de dag. Ze deed met wat andere schaatssters een rondje op het ijs en Jutta had haar telefoon mee om een aantal filmpjes te maken tijdens het schaatsen. Het ziet ernaar uit dat Jutta Leerdam en haar vriendinnen ontzettend veel plezier gehad hebben tijdens dit nachtelijke rondje. Haar fans kunnen gelukkig meegenieten met deze nachtelijke excursies, want Jutta deelt natuurlijk alles met hen online.

Jutta Leerdam staat alleen op haar best op het ijs

Het is natuurlijk ontzettend vroeg wanneer Jutta en haar vriendinnen het ijs betreden. Maar dat weerhoudt Jutta er niet van om zichzelf even mooi te maken voor het beeld. Ze heeft haar kenmerkende zwarte oogjes al voorbereidt en heeft ook haar mooiste mutsje op gedaan voor ze de deur uit ging. Jutta Leerdam zorgt er altijd voor dat ze er op haar allerbest uit ziet als ze op beeld moet. Dan weet ze in ieder geval zeker dat haar fans het ook een leuke video gaan vinden. Jutta Leerdam doet er van alles aan om ervoor te zorgen dat haar fans de video krijgen die ze het leukst gaan vinden. En dat betekent dat ze zichzelf op moet maken in de vroege ochtend en een lach tevoorschijn tovert. Het resultaat mag er zeker zijn. Na het zien van de video ben je meteen gemotiveerd en klaar voor je dag.

Het mooie schaatspakje van Jutta Leerdam

De blonde schaatsster is wel echt het mooiste wanneer ze op het ijs staat. Dat merk je wel aan de vele foto’s die Jutta de afgelopen jaren met haar fans heeft gedeeld. Alle foto’s waarin Jutta in haar schaatspakje op het ijs staat, scoren buitengewoon goed bij haar volgers. En dat is ook niet zo heel gek. Het pakje ziet er enorm goed uit. Jutta komt ontzettend mooi uit in het schaatspakje. Dat heeft ze maar weer mooi voor elkaar. De blondine weet als geen ander hoe ze het beste voor de dag moet komen. Het pakje wat ze tijdens het schaatsen draagt is dan ook een zeer bijzonder pakje. Het zit zo strak, dat je alle contouren van Jutta goed kan zien. Het verhult misschien een hoop, maar laat nog meer dan genoeg zien om interessant te zijn. Kijk bijvoorbeeld maar op de volgende foto.

Jutta Leerdam houdt van Instagram

De blondine krijgt geen genoeg van de app. Ze plaatst de ene na de andere mooie foto op haar eigen Instagram pagina. En daar kan je ontzettend genieten van alle mooie foto’s van de schaatsende blondine.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!