Zangeres Numidia bereidt zich al voor op deelname Eurovisie Songfestival 2024

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Om Numidia op het podium van Eurivisie Songfestival te zien is natuurlijk de droom van iedere fan. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn! 

Fans van Numidia staan voor een lastige keuze. Met de huidige spotlight op het gouden keeltje van de beeldige zangeres lijkt het haast gegeven dat Numidia ons vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival 2024. En daar zijn we ook heel blij mee! Numidia heeft namelijk onderhand zéker bewezen dat ze alle aandacht naar zich toe kan trekken. En daar ook nog eens een spectaculaire zangprestatie bij neerzet! Maar er zitten ook fikse nadelen aan.

Zangeres Numidia klaar voor Eurovisie Songfestival 2024

Eén ding lijkt gegeven: als Numidia deelneemt aan het Eurovisie Songfestival, lijkt de prijs een inkoppertje. De prachtige zangeres sleept momenteel hit na hit binnen en is op social media ook niet te ontlopen. Een show neerzetten lukt haar zeker! En zeker met haar gouden keeltje lijkt ze dan ook de makkelijke keuze voor het Songfestival. Numidia lijkt er zelf ook helemaal klaar voor te zijn. En dat is makkelijk te geloven! Zo aan haar recente Beste Zangers-optreden te zien kan ze bijna rechtstreeks doorlopen! Haar optreden werd zelfs zó goed ontvangen, dat ze ‘m onlangs dunnetjes over mocht doen bij talkshow Humberto. Niet alleen worden we namelijk wekelijks verwend met de prachtigste liedjes, Numidia maakt ook nog eens kans op een enkeltje Eurovisie Songfestival. Dat is toch de droom van iedere fan? Nou, helaas is het niet allemaal zo simpel. Want als Numidia op het Songfestival schittert, moeten we haar ergens anders missen.

Numidia mist Beste Zangers Live optreden voor Eurovisie Songfestival 2024

Jammer maar helaas kan Numidia namelijk niet op twee plekken tegelijkertijd zijn! En deelname aan het Eurovisie Songfestival zou betekenen dat ze Beste Zangers op een lager pitje moet zetten. Je moet natuurlijk keuzes maken. Maar waar de prioriteit ligt zijn fans het toch niet helemaal over eens. Numidia moeten missen bij Beste Zangers is natuurlijk ook niet over te spreken! Het geliefde evenement Beste Zangers Live keert namelijk op 10 mei voor de derde keer terug naar Rotterdam Ahoy. Daar mogen fans van live optredens genieten van hun favoriete deelnemers! En dat zijn er flink wat. Zo zijn Douwe Bob, Duncan Laurence en Jaap Reesema al bevestigd. Maar Numidia is dus nog een twijfelgevalletje. Want het Eurovisie Songfestival vindt op 11 mei plaats in het Zweden. En om daar een optimaal optreden neer te kunnen zetten, zal Numidia het Beste Zangers concert dus overslaan.

Numidia

Fans Numidia in oproer over Eurovisie Songfestival of Beste Zangers

Nou, dat zet fans van Numidia toch voor een lastige keuze. En dat zijn er onderhand flink wat. De beeldschone zangeres is namelijk ongetwijfeld de hoofdpersoon van het geliefde televisieprogramma Beste Zangers, waar ze het ene na de andere virale optreden neerzet. Onderhand is Numidia echt niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Logisch dus dat het onder haar filmpjes barst van de verzoeken om naar het Songfestival te gaan. Betere representatie dan dit krijgen we niet! Toch vinden anderen het lastig Numidia te moeten missen bij Beste Zangers. Ze is onderhand hét kijkcijferkanon van het programma! We zullen het laatste nieuws af moeten wachten. Numidia gaat er in ieder geval vol voor en trekt alles uit de kast met haar inzending. We gaan zien wat ervan komt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.