Foto: Youtuber Gio gespot met piepjonge nieuwe vriendin Athena

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is nog niet zo lang uit tussen Gio Latooy en Jade Anna, maar Gio lijkt alweer een nieuw meisje gevonden te hebben. De YouTuber is intiem gespot met een dame die nu al zijn nieuwe vriendin genoemd wordt!

YouTuber Gio is lekker bezig op het gebied van vrouwen! Of beter gezegd, meisjes. De YouTuber heeft nét een relatiebreuk achter de rug samen met Jade Anna. Echter lijkt hij hier niet heel erg mee te zitten, aangezien hij alweer met een ander gespot is! Yvonne Coldeweijer deelt de nodige beelden er zelfs bij via Instagram. Zijn nieuwe vriendin lijkt weer aan de jonge kant te zijn..

YouTuber Gio Latooy intiem gespot met Athena

Gio Latooy lijkt na de relatiebreuk met zijn ex-vriendin Jade Anna niet stil te hebben gezeten, want hij lijkt gewoon over te gaan naar de volgende! Zo deelt Yvonne Coldeweijer via haar Instagram een opvallende video omtrent de nieuwe vriendin van Gio. Hij is hier namelijk in een club met een meisje genaamd Athena. Deze Athena is blijkbaar intiem bezig met de YouTuber. We zagen de Vlaamse dame al meerdere keren langskomen in de vlogs van Gio, en men vermoedde al gauw dat Gio en Athena méér zijn dan vrienden. Yvonne lijkt nu dus te bevestigen. Eén dingetje valt meteen weer op: Athena is net als Jade een stuk jonger is dan de YouTuber zelf. Gio is namelijk 24 jaar, en Jade en Athena zijn allebei slechts 18 jaar jong. Niet illegaal, wel opvallend. Vooral omdat Gio al een relatie had met Jade toen ze nog 15 was. Zal Athena de volgende zijn die Gio aan de haak heeft geslagen? Daar begint het wel sterk op te lijken. Dit zal echter de eerste keer zijn dat de YouTuber voor een dame met bruin haar gaat. Eerder leek hij slechts geïnteresseerd in blonde meisjes…

Lees ook: Foto: Is bloedmooie Danique Hosmar de nieuwe liefde van YouTuber Gio?

YouTuber Gio al eerder intiem met jonge Vlaamse Athena

Dit lijkt echter niet de eerste keer te zijn dat Gio Latooy intiem gespot is samen met de Vlaamse Athena. Buiten dat deze Athena buitengewoon mysterieus is, en we nog niet veel van haar weten, weten we wel dat de twee al eerder samen waren. Meerdere keren zelfs. Gio plaatst namelijk dagelijks vlogs, op zijn Youtube kanaal. Hierin is Athena vrij recent al meerdere keren voorgekomen, en de twee leken het dan ook héél leuk te hebben met elkaar. Iets leuker dan ‘gewoon’ vrienden het normaal gesproken met elkaar zouden hebben. Zo zou er onder andere geflirt zijn, en zouden Gio en Athena in de auto een leuke dag met elkaar te hebben gehad. Is de Vlaamse Athena dé nieuwe Jade Anna? We weten nu nog niet veel van de brunette, maar daar zal snel genoeg verandering in komen. We weten dat ze Vlaams is, 18 jaar is, en een prima uiterlijk heeft. Oh ja, we weten ook dat Gio ongekend veel interesse toont in deze 18-jarige Vlaamse..

Lees ook: Foto: Uitdagend geklede Jade Anna gaat héél diep in de sportschool

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..