Foto: Yolanthe verkleedt zich als poesje in krappe outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau heeft zich verkleed, en hoe! De actrice kruipt over de grond in een verschrikkelijk krap kostuum…

Yolanthe Cabau houdt natuurlijk van pikante outfits. We kennen de actrice inmiddels als een bloedmooie vrouw die het niet erg vindt om gewaagd voor de camera te verschijnen, en dat het liefst dan ook al te graag doet. Zo ook nu weer, waar Yolanthe haar volgers verleidt door middel van een katachtige foto. De brunette verkleedt zich al een poesje, in deze wel héél strakke outfit..

Yolanthe Cabau poseert pikant in poes-outfit

Op de foto die Yolanthe Cabau via Instagram deelt is te zien hoe de actrice verleidelijk op de grond zit. Door middel van een uitdagende blik kijkt Yolanthe de camera in, en weet ze zo goed haar volgers te verleiden. De outfit die de brunette heeft gekozen, is uiterst opvallend. Het is namelijk een pikante, luchtige, katachtige outfit. Zelf zet ze namelijk ook een poesje onder de foto als bijschrift. Wat is de gedachte achter deze pikante outfit? Yolanthe is volledig in het zwart, met een open voorkant. Het is in ieder geval duidelijk te zien dat dit niet de eerste keer is dat Yolanthe Cabau model staat voor een camera, want in de blik van de brunette zie je een hoop model-ervaring. Voor wie speelt Yolanthe hier als poesje? Of beter gezegd; als zwarte kat..

Lees ook: Video: Yolanthe geeft heerlijk zijaanzicht van strakste legging ooit

Yolanthe Cabau gaat voor blauw kiekje in gewaagde kleding

Als je een kijkje neemt op het Instagram account van de actrice Yolanthe, dan zie je bijna alleen maar pikante beelden. De actrice houdt er kennelijk van om zo te poseren en haar volgers lijken dat dan ook als alles behalve een straf te ervaren. Zo ook nu weer, waar Yolanthe een blauw kiekje schiet, met een behoorlijk pikant randje eraan. De actrice is te zien voor een blauw busje. Door middel van een zwoele wegkijk kijkt Yolanthe in de verte, terwijl er een prachtplaatje van haar wordt geschoten. Het busje is blauw, en haar outfit is knalblauw. Met een soort lange rok, en een topje met een vrij open voorkant is dit kiekje helemaal klaar om op Instagram te verschijnen. Haar volgers hebben geluk!

Lees ook: Video: Yolanthe knalt bijna uit haar fitnessbroek

Yolanthe Cabau blaast 7 kaarsjes uit

Onlangs was de verjaardag van niemand minder dan Xess Xava Sneijder, zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau. Als eerbetoon aan Xess deelde zijn moeder, Yolanthe, een verjaardagsbericht via Instagram. Ze is kennelijk erg trots op haar zoontje; “En toen was je ineens 7. Gefeliciteerd aller liefste mensje van de wereld!! Mama loves you so much“. Opvallend is, dat Xess Xava opvallend vaak bij zijn moeder is, en we hem eigenlijk nauwelijks bij Wesley zien. Of houden de twee dit liever achter de schermen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!