Foto: Vandaag Inside zet gigantische ballen van Hélène Hendriks flink in de spotlight

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag Inside zet Hélène Hendriks haar gigantische ballen even flink in de schijnwerpers met deze foto. Dit moet je zien!

Het Instagram account van Vandaag Inside wordt door vele fans bewonderd en veel bekeken. Het doel van het account lijkt dan ook om leuke fragmenten te pakken uit het tv-programma, maar ook om grappen mee uit te halen. Zo was het dit keer weer tijd om de presentatoren van Vandaag Inside eens flink aan te pakken.

Vandaag Inside laat flinke ballen Hélène Hendriks zien

Voor de gelegenheid zijn meerdere presentatoren uitgelicht in een reeks foto’s in combinatie met een dier. Zo is Wilfred Genee te zien terwijl hij een duif aan het fotograferen is vanaf de grond, alsof hij verliefd is op het beestje. Dan is er een foto van Johan Derksen met zijn geliefde hond genaamd Cuby. Het beestje heeft een erg bijzondere knuffel gestolen die misschien ook een cadeautje was voor Hélène Hendriks. Dan komt ook nog René van der Gijp voorbij met zijn grote zwarte hond en dan is het eindelijk tijd voor de ster van de fotoreeks. Dit is uiteraard de knappe blondine Hélène Hendriks met haar lieve golden retriever Bobbie. Toch steelt Bobbie niet echt de show op deze slim uitgekozen foto van Hélène. Zo gaat alle aandacht natuurlijk uit naar Hélène zelf in haar mega strakke groene shirtje. Haar voorkant valt er bijna uit en lijdt de aandacht nogal af van de hond. Gelukkig is de hond toch druk bezig met snuffelen aan de tafel.
Lees ook: Johan Derksen wil Hélène Hendriks zien omkleden: “Heb John de Mol gemaild”

Hélène Hendriks poseert nog meer met lieve hond

Het is wel duidelijk dat Hélène Hendriks maar één grote liefde in haar leven heeft, waar ze ook daadwerkelijk voor durft uit te komen. Zo houdt Hélène haar liefdesleven wat betreft mannen graag erg privé voor al haar fans. Iedereen vindt dit altijd erg jammer, maar het is niet anders. Gelukkig laat Hélène wel alle liefde die ze in zich heeft graag zien naar haar hond Bobbie. De hond van Hélène is vast enorm gelukkig met zo’n knap en lief baasje en wordt waarschijnlijk keihard vertroeteld door de blondine. Op onderstaande foto laat Hélène nog even een plaatje zien van hoe gelukkig ze is met haar hondje. Hier was de hond nog erg klein, maar ondertussen is hij een volwassen hond geworden.

Deze iconische video van Hélène Hendriks blijf geweldig

Het is een mooi moment om na het gepraat over honden even terug te blikken op deze beestachtige video van Hélène Hendriks. Zo is dit echt een pareltje die af en toe even weer naar voren moet worden gehaald voor wat aandacht. Op de video is Hélène haar speelse kant goed te zien. De blondine glijdt namelijk zomaar van een hekje af bij een stadion. Hier stopt Hélène al haar passie in en ze glijdt heel snel naar beneden. Bijna knalt ze met haar achterkant op de persoon achter zich.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.