Hélène Hendriks deelt zeldzame foto in verschrikkelijk strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks heeft een bijzondere foto gedeeld met de wereld. En natuurlijk is iedereen daar gelijk van ondersteboven geraakt. 

Hélène Hendriks, de bekende presentatrice en sportexpert, heeft onlangs haar zeldzame kant laten zien door een opvallende foto te delen waarin ze een glanzend strak jurkje draagt. De geweldige foto heeft niet alleen haar fans verrast, maar heeft haar ook weer gigantisch in de schijnwerpers gezet.

Het stijlvolle jurkje van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks, die doorgaans niet bekend staat om frequente foto-updates op Instagram, heeft haar volgers verrast met een zeldzame glimp van haar stijlvolle kant. De glanzende jurk heeft niet alleen de aandacht getrokken vanwege de opvallende glimmers die erop zitten, maar werpt ook een schijnwerper op Hélène Hendriks vanwege de manier waarop het haar mooie vormen goed benadrukt. De jurk laat gelijk veel zien van de leuke blondine en is daarom voor haar fans de beste foto van het jaar. En dat zo op de valreep in December. De fans van Hélène Hendriks kunnen hun geluk eigenlijk niet meer op. Bekijk de foto hier!

Hélène Hendriks en de Vandaag Inside heren in stijlvolle kleding

Een kiekje met de heren van Vandaag Inside onthult niet alleen de professionele dynamiek tussen Hélène en de mannen, maar ook hun gezamenlijke gevoel voor stijl. Normaal zien ze er in de studio ook wel charmant uit, maar toch iets anders dan op zo’n evenement. Op de rode loper maakt het hele team een verfijnde indruk. Natuurlijk steekt Hélène Hendriks er met kop en schouders bovenuit als het om stijl gaat. Maar de mannen kunnen aardig goed mee komen.

Hélène Hendriks bij Vandaag Inside: meer dan een presentatrice

Nog altijd is Hélène Hendriks een veel geziene gast bij Vandaag Inside. In het praatprogramma speet ze met haar scherpe commentaar nog altijd een belangrijke rol. Mensen smullen echt als Hélène Hendriks weer eens te gast is in de studio. Haar goede band met de heren, haar humor en scherpte dragen bij aan de dynamiek van het programma.

Hélène Hendriks wint felbegeerde Gouden Televizier-Ring

Een hoogtepunt in Hélène’s carrière vond plaats tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala een paar maanden terug, waar ze de Televizier-Ring voor beste presentatrice in 2023 in ontvangst mocht nemen. We kijken naar de betekenis van deze overwinning voor Hélène Hendriks, hoe het haar carrière heeft beïnvloed, en welke deuren het opent voor haar toekomstige projecten.

Johan Derksen geeft waardering voor Hélène’s vrouwelijke gezelschap

Johan Derksen, de markante persoonlijkheid van Vandaag Inside, staat bekend om zijn openlijke waardering voor het vrouwelijk gezelschap in het programma. Naast Hélène Hendriks zijn ook Merel Ek en Roxane Knetemann dames die Johan graag terug ziet. Elke keer dat hij de blondines in de studio weer een keer tegenkomt, is zijn dag gelijk helemaal goed. Dat merk je ook wel aan bijvoorbeeld de foto hierboven. Daar is Johan echt helemaal in zijn nopjes met al dat vrouwelijk schoon naast hem. Hij vond het ook vast niet erg om naast Hélène te moeten lopen op het sportgala. De bromsnor van Vandaag Inside heeft de tijd van zijn leven gehad.

Hélène Hendriks kan je aanschouwen op Instagram

De mooie blondine heeft natuurlijk haar meest recente foto’s met haar fans gedeeld op Instagram. Als je dus meer van de blondine wil zien, zal je even daaraan een bezoekje moeten brengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...