Foto: Hélène Hendriks stapt weer over naar nieuwe man bij De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Oranjezomer kan iedere week weer rekenen op een leuke gast naast Hélène Hendriks. Deze week heeft ze weer een nieuwe man te pakken. 

Prachtige Hélène Hendriks weet nieuwe man te strikken

De prachtige blondine heeft het toch weer voor elkaar gekregen om een nieuwe man te fixen voor in De Oranjezomer. Met haar ongekende charme heeft ze het toch maar weer voor elkaar gekregen om een man aan haar tafel te krijgen. En dat is wel weer bijzonder. De prachtige blondine mag deze week doorbrengen met Youri Mulder. Als voetbalanalist en voormalig voetballer heeft Youri meer dan genoeg ervaring om De Oranjezomer te verreiken met zijn kennis van voetbal. Dat belooft weer een interessant weekje te worden.

Lees ook: Video: Fidan Ekiz laat er op aandringen van Hélène Hendriks iets uifloepen tijdens De Oranjezomer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Het strakke truitje van Hélène Hendriks valt meteen op

Hélène Hendriks heeft wel haar best gedaan om de nieuwe man aan hara tafel het naar de zin te maken. Zo heeft ze een heerlijk strak truitje aangetrokken, waar haar prachtige vormen echt ontzettend goed in uit komen. De knappe blondine heeft daarmee er gelijk voor gezorgd dat de kijkers van De Oranjezomer ook weer een heerlijk pakje hebben om naar te mogen kijken. De troeven van Hélène Hendriks puilen bijna het truitje uit. En dat ziet er een partij verleidelijk uit natuurlijk. Met haar gele truitje weet Hélène Hendriks zonder dat ze daar echt moeite voor hoeft te doen, haar publiek en haar tafelgast van de week, enorm blij te maken.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann en Merel Ek pronken met vreemd staafje op hun wang tijdens De Oranjezomer

De Oranjezomer blijkt de zomerhit te zijn waar mensen naar verlangden

Met de afwezigheid van Vandaag Inside is het toch wel nodig om de mensen thuis hun dagelijkse stukje entertainment te geven. En met De Oranjezomer lijkt dat gat aardig gevuld te zijn. Hélène Hendriks en haar roulerende poule aan leuke gasten zorgen er met zijn allen voor de je de afwezigheid van de heren van VI nauwelijks voelt. En dat is toch wel een beetje bijzonder. Waarschijnlijk helpt het wel mee dat de meeste mensen die terugkomen bij De Oranjezomer in meer of mindere mate ook betrokken waren bij Vandaag Inside. Dat helpt toch wel aardig om hetzelfde sfeertje aan te kunnen houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Youri kijkt toch wel graag naar Johan Derksen

De nieuwste tafelgast van Hélène Hendriks verlangt toch stiekem wel een klein beetje terug naar Vandaag Inside. Youri Mulder keek namelijk ontzettend graag naar Johan Derksen. De grote bromsnor nam nooit een blad voor de mond en zei alles waar hij een mening over had. En dat bewondert Youri enorm. Hij vindt dat soort mensen heerlijk om naar te kunnen luisteren. Hopelijk volgt Youri in het voorbeeld van Johan en levert hij deze week ook erg mooie en eerlijke televisie op aan tafel bij Hélène Hendriks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.