Foto: Hélène Hendriks heeft momentje met vrouw in HLF8-kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks zit niet graag alleen in haar kleedkamer. Bij haar ‘geleende’ talkshow HLF8 gaat het er achter de schermen zéér gezellig aan toe…

Hélène Hendriks zit ineens vast op een zijspoor! Na de ontwikkelingen bij Vandaag Inside leek het er even op dat er een plekje voor een gretige talkshow-presentatrice vrij zou komen. Terwijl heel Nederland staat te juichen bij de terugkeer van VI, zal het gevoel bij Hélène Hendriks dubbel zijn. Leuk dat ze weer aan mag schuiven aan de bar of als gast bij Vandaag Inside, maar eigenlijk had zij daar nu moeten zitten met een eigen talkshow. Maar goed, de show moet door – ook haar tijdelijke thuishaven HLF8. Daarom besluit de positief ingestelde Hélène om er maar gewoon een gezellige tijd van te maken. Het begint al in de kleedkamer!

Lees ook: Dankzij deze 3 heerlijke outfits trekt Hélène Hendriks bij HLF8 nóg meer kijkers

Hélène Hendriks van Vandaag Inside naar HLF8

Even leek het erop dat er een talkshow-plekje vrij zou komen bij Vandaag Inside. Dat programma zou zonder Wilfred, René en Johan aan een soort doorstart moeten beginnen met een nieuw team. Hélène zou in dat geval uiteraard hét gezicht van het nieuwe VI geworden zijn. Ze verwachtte vast een telefoontje van Talpa. Maar dat belletje kwam maar niet. Toch moest Hélène wat te doen hebben. Dan maar richting HLF8, een format waar ze na vele maanden vliegende keep spelen inmiddels perfect inpast. Op die manier heeft ze toch een soort ‘eigen’ programma.

hele hendriks visagie

Hélène Hendriks huilt uit bij visagiste HLF8

Hélène Hendriks moet het voorlopig dus nog nog even doen met haar tijdelijke job bij HLF8. Ze was goed op tijd voor de make-up, zoals altijd. De visagiste bespeurde misschien een enigszins teleurgestelde stemming, en besloot Hélène op te vrolijken met mooie make-up, foto’s en een luisterend oor. Binnen no time was ze weer helemaal klaar voor een nieuwe aflevering van haar talkshow. Eerst nog even een foto met de visagiste maken, en vervolgens met een vrolijk en mooi opgemaakt gezicht de studio in.

Heleen van Royen vervangt Hélène Hendriks

De namen komen bijna geheel overeen, maar toch hebben we het over twee totaal verschillende vrouwen. De een is presentatrice en houdt van voetbal en de ander moet niks van voetbal hebben en is schrijfster. VI kwam, na de bekendmaking van de doorstart, voor de volgende uitdaging te staan: wie nodigen we uit als eerst? Na lang beraad viel de keuze van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp op Heleen van Royen. Natuurlijk een leuke vrouw, maar Hélène had misschien ook graag bij dit historische moment aanwezig willen zijn.

Hélène is de kwaadste niet

De presentatrice was teleurgesteld, maar heeft het de drie leuke heren vast wel vergeven. Natuurlijk vergeet ze het nooit. Maar in de toekomst, als ze wel gevraagd wordt en een avondje vrij heeft, staat ze vast weer te springen om aan te sluiten. Een leuke visagiste die je vermaakt nog voordat de aflevering begint is altijd wel fijn natuurlijk. De kans dat die weer mee mag op avontuur en we vooraf weer een meer kijk krijgen in het backstage leven van Hélène wordt daarmee gelijk een heel stuk groter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...