Foto: Bridget Maasland klaar voor gevecht in vreemdste outfit tot nu toe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland verschijnt regelmatig in een tuttige outfit maar nu gooit de blondine het over een totaal andere boeg.

Het lijkt erop dat Bridget zich klaar aan het maken is voor een gevecht in een hele stoere outfit. En die outfit moet je absoluut gezien hebben. Gelukkig kan je hieronder de foto bekijken, zodat je weer helemaal bij bent.

De stoere gevechtsoutfit van Bridget Maasland

We zien Bridget Maasland vaak in allerlei mooie outfits verschijnen op haar Instagram en op tv. Zo staat ze vaak achter de desk bij RTL Boulevard mensen te bekritiseren met een charmant jurkje. Je kan Bridget dus wel een dame noemen die een goede stijl heeft. Toch lijkt Bridget nu helemaal klaar te zijn met al deze poespas want ze heeft een wel erg somber outfitje aan. De blondine poseert in haar spiegel met hele stoere outfit die bijna een beetje legerachtig is. Bridget heeft een zwarte muts op, een groene regenjas en een groene legerbroek. Daarbij heeft ze ook nog eens zwarte stoere schoenen aan. Het is de vraag wat Bridget gaat doen in deze legeroutfit. Misschien gaat Bridget wel het bos in of zal ze echt gaan vechten met iemand? Als het maar goed afloopt.

Bridget Maasland - legeroutfit

Lees ook: Video: Ondeugende Bridget Maasland speelt met knoppen tijdens HLF8

Bridget Maasland laat vijf verschillende looks zien

Misschien heeft Bridget Maasland wel last van een identiteitscrisis want ze deelt nu alweer allemaal verschillende looks. Dit keer gaat het niet om een outfit maar om verschillende brillen die Bridget op heeft gezet. De presentatrice filmt zichzelf terwijl ze streng in de camera kijkt en vijf verschillende brillen opzet. Daarbij vraagt Bridget aan haar volgers welke bril zij het allermooiste vinden staan bij haar. Het zijn geen subtiele brillen want ze hebben allemaal behoorlijk grote glazen. Een aantal zijn doorzichtig en sommige gekleurd. De meningen onder Bridget haar volgers zijn nogal verdeeld. Al zeggen sommige mensen dat alle brillen veel te groot zijn voor Bridget haar gezicht. Het is een promotie dus het is nog maar de vraag of Bridget de brillen daadwerkelijk gaat dragen.

De lange benen van Bridget Maasland krijgen eindelijk de juiste aandacht

Het ziet ernaar uit dat Bridget Maasland helemaal in de fase zit dat ze graag wil laten zien wat ze aan heeft. Dit keer maakt ze geen spiegelselfie maar een foto vanuit onderen genomen. Bridget is een aantal keer per week te zien tijdens het programma RTL Boulevard, waar onder andere ook Nikkie Plessen en Marieke Elsinga achter de desk staan om hun mening te geven. Elke uitzending is het leuk om te zien wat de presentatrices nu weer aan hebben getrokken. Gelukkig krijgen ze wel hulp van een stylist, want anders zouden er vast regelmatig grote modeflaters zijn. Bridget is zo trots op haar outfit van de avond dat ze haar volgers daar gelijk blij mee wilt maken. Bridget draagt een heel erg kort leren broekje of rokje met daaronder een panty. Daarbij draagt Bridget hoge zwarte laarzen die helemaal tot aan haar knieholtes komen. De outfit wordt afgemaakt met een simpel zwart T-shirt. Het is een best wel donkere outfit maar Bridget kan het heel goed hebben.

Bridget Maasland kort broekje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!