Video: Yolanthe Cabau lijkt ineens zwanger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is een prachtvrouw met een hartstikke mooi lijf. Op deze video lijkt ze net zwanger! Heeft ze al die tijd haar babybuikje weten te verbergen?

Lees ook: Foto: Katja Schuurman en Yolanthe Cabau poseren uitdagend in roze pakjes

Heeft Yolanthe Cabau van Kasbergen opeens een babybuik gekregen?

De prachtige presentatrice en actrice, Yolanthe Cabau laat zichzelf graag zien. Ze is erg actief op haar sociale media, dus meestal weten haar fans en volgers wel waar ze mee bezig is. Mensen kunnen gemakkelijk het hele leven van Yolanthe volgen op haar Instagram, maar waarom wisten we dit nieuwtje dan niet? In een recente video die Yolanthe op haar Instagram verhaal heeft geplaatst, wordt ze gefilmd terwijl ze wat tekst van een papier afleest én flink aan het wrijven is over haar buik. Nee, niet haar platte buik die je van haar gewend bent… Het is een babybuik! Is Yolanthe dan zwanger? Schrik niet, ze is niet zwanger. De buik is deel van een kostuum voor de opnames van een film. De brunette speelt namelijk een grote rol in de film Oei, ik groei!. De tekst die ze aan het oplezen is, is het script dat ze uit haar hoofd aan het leren is. Zelf zet ze er ook bij in de video: “Ik zit er helemaal in!”. Ze gaat dus helemaal op in haar rol tijdens het oefenen van haar tekst. Tegelijkertijd wordt haar haar gedaan voor de scènes die ze gaan opnemen. Het lijkt dus inderdaad nét of Yolanthe zwanger is, maar het is maar een kostuum!

Oei, ik groei! Waar gaat het over?

De film waar Yolanthe Cabau een rol in gaat spelen, heet, zoals je misschien intussen wel weet, Oei, ik groei!. Niet alleen Yolanthe, maar ook andere bekende Nederlanders als Katja Schuurman en Miljuschka Witzenhauzen spelen een rol in de film. Waar gaat de film dan eigenlijk over? De rode draad in de film gaat over drie stellen die alle drie worstelen met ouderschap. Er komen verschillende problemen aan bod. Zo komt één van de stellen erachter dat het helemaal niet zo makkelijk is om een gezin met een baby te combineren met een carrière. De vrouw sluit zich aan bij een groep genaamd ‘Mama voor Mama’s’. De groep is opgericht door Kim, de rol van Katja Schuurman. Zij heeft samen met haar vrouw twee kinderen met behulp van haar beste vriend, die geen contact zou hebben met zijn ‘gedoneerde’ kinderen. Bij de verwachting van een derde kind, besluit hij toch dat hij contact wil. In dezelfde club zit ook Ilse, de rol van Yolanthe. Zij heeft het er nooit met haar man over gehad hoe ze hun kinderen willen opvoeden. Haar man is van Marokkaanse afkomst en het enige wat de twee zekerweten is dat ze hun kids beide culturen willen meegeven, maar dit is toch minder makkelijk dan ze dachten. Wanneer de schoonmoeder van Ilse bij hen intrekt, wordt alles nóg ingewikkelder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!