Amber Brantsen lokt kijker naar Viaplay met heerlijk filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay pakt uit richting de Formule 1 in Zandvoort! Tien dagen lang kunnen de mensen genieten van Amber Brantsen live op Viaplay. Met dit fijne filmpje geeft ze haar trouwe kijkers een reden om meteen in te schakelen!

Het Formule 1-circus is aankomend weekend weer in Zandvoort aangekomen. Na een afwezigheid van 35 jaar is dit het tweede jaar op rij dat er weer Formule 1 auto’s rijden op het circuit in Zandvoort. Door de enorme belangstelling van afgelopen jaar heeft Viaplay besloten om een Formule 1-tiendaagse live aan te bieden. Deze tiendaagse wordt gepresenteerd door Amber Brantsen met hulp van Tom Coronel, Christijan Albers en andere vaste Viaplay-analisten. Amber Brantsen is nu dan ook druk bezig om kijkers naar Viaplay te lokken.

Amber Brantsen straalt op Viaplay in leuk blauw outfitje

Na negen jaar Ziggo Sport is het tijdperk van Viaplay aangebroken. Dit wilt Viaplay dan ook laten weten door een Formule 1-tiendaagse te starten. Met Amber Brantsen als presentatrice hoopt Viaplay meer kijkers aan te trekken. Amber Brantsen probeert hier dan ook haar steentje bij te dragen. In een leuk blauw outfitje bereid de brunette zich voor om de kijkers weer toe te spreken. Sinds de start van het nieuwe Formule 1 seizoen is het niks nieuws dat Viaplay en ook Amber Brantsen kritiek krijgen. Dit komt voornamelijk door de slechte kwaliteit van Viaplay. Er is een ding waar de kijker geheel terecht geen kritiek op heeft en dat is Amber Brantsen en haar nieuwe outfit!

Amber Brantsen van NOS naar Viaplay

Vele mensen kennen Amber Brantsen van haar tijd bij de NOS. Bij de NOS kon Amber Brantsen er ook al wat van. Het is dan ook geen wonder dat Viaplay Amber Brantsen dan als presentatrice wilde. Wanneer je er zo uitziet in zo’n heerlijk roze jurkje, dan speelt Viaplay het slim om met haar kijkers te lokken. Dat de kijker dan ook zo lovend over Amber Brantsen is word op sociale media dan ook bevestigd. “Ik ben verliefd op Amber Brantsen. Wat een Topper! Ga de hele week kijken.” Zegt een kijker op sociale media. Om de kijker nu naar de Formule 1-tiendaagse te laten kijken hoeft Amber Brantsen alleen een leuke nieuwe outfit aan te trekken en de kijker zit weer aan de buis gekluisterd.

 

Emma Heesters ook aanwezig bij GP Zandvoort

Het programma voor het Formule 1 weekend in Zandvoort is bekend en de Nederlandse Emma Heesters is hier dan ook bij aanwezig. De altijd zo spontane Emma Heesters gaat tijdens het Formule 1 weekend optreden. Emma Heesters staat er bekend om dat ze vaak weinig kleding aan heeft, maar zou ze de strijd om mooiste outfit dan alsnog gaan winnen tegenover Amber Brantsen? De kijker van Viaplay wordt in ieder geval verwend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!