Amber Brantsen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Amber Brantsen

Presentatrice Amber Brantsen

Amber Brantsen is een Nederlandse presentatrice en journaliste. Ze begon haar carrière op de radio, tijdens haar studie bestuurskunde aan de universiteit van Leiden. Na drie jaar op de radio te horen te zijn als nieuwslezeres maakte ze de overstap naar de televisie. Ze ging werken bij de NOS, waar ze NOS op 3 mocht presenteren. Dit maakte haar landelijk bekend. Daarna maakte ze toch weer de stap terug naar de radio. Ze ging het Radio 1 journaal presenteren. Vanaf 2019 mocht ze het achtuurjournaal op NOS 1 presenteren. In 2021 verliet ze de NOS.

Amber Brantsen Viaplay

Amber Brantsen heeft niet lang moeten wachten op een nieuwe baan toen ze de NOS verliet. Binnen een maand was ze al aangenomen bij Viaplay. Deze nieuwe streamingdienst was op zoek naar een presentatrice voor de Formule 1. In Amber Brantsen hadden ze de ideale kandidaat gevonden. Sindsdien is Amber er elke Grand Prix bij. Ze presenteert de voor- en nabeschouwingen en de race zelf.

Amber Brantsen relatie, kinderen en zwanger

Amber Brantsen heeft al heel wat jaren een relatie met Rachid Finge. De twee kennen elkaar van 3FM, waar ze beiden werkten. Ze hadden zelf niet het plan om hun relatie al snel openbaar te maken, maar hun collega Frank van der Lende gooide roet in het eten. Hij maakte in een uitzending per ongeluk bekend dat Amber Brantsen en Rachid Finge iets hadden. Samen hebben Amber en Rachid een dochtertje genaamd Taylor. Indirect is de carrièreswitch van Amber, van nieuwslezeres naar Formule 1 presentatrice, een gevolg van haar relatie met Rachid. Hij is namelijk fanatiek fan van de Formule 1 en heeft Amber Brantsen aangestoken met dit ‘racevirus’.

Amber Brantsen Instagram en Twitter

Amber Brantsen blijft graag in contact met haar fans. Daarom is ze erg actief op Instagram en Twitter. Op Instagram plaatst ze veel foto’s van wat ze meemaakt op de circuits en in de studio. Daarnaast plaatst ze natuurlijk foto’s van haar privéleven. Je kunt Amber Brantsen volgen op Instagram via @amberbrantsen. Ook Twitter gebruikt ze om met haar fans te interacteren. Amber Brantsen zit op Twitter met @amberbrantsen.

Nieuws

Video: Amber Brantsen doet sensueel dansje in Viaplay-studio

Het was een warme dag in de studio, maar toch vond Amber Brantsen het een goed moment voor een spannend dansje.

Foto: Amber Brantsen kondigt vlak voor Monaco stop aan bij Viaplay F1

Slecht nieuws voor Formule 1-fans! Amber Brantsen, een van de weinige lichtpuntjes van Viaplay, gaat er met de noorderzon vandoor... 

Video: Amber Brantsen schrikt van het pistool van haar collega in Viaplay-studio

Amber Brantsen heeft even een schrikbarend momentje gehad in de Viaplay studio. Maar het gaat gelukkig goed met haar. 

Foto: Amber Brantsen laat zich van achteren fotograferen tijdens exclusieve show

Amber Brantsen heeft zich de afgelopen paar jaar geplaatst als iedereens favoriete presentatrice. Daarom vinden mensen het ook zo leuk als ze een nieuwe foto plaatst. 

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Amber Brantsen scoort bij Viaplay-kijker met opvallend topje

Amber Brantsen is een zeldzaam gezicht in de racewereld: een vrouwelijke, gepassioneerde presentatrice. Haar charmante glimlach is tot heden niet voldoende geweest om F1-fans positief over Viaplay te doen spreken. Nu probeert ze het met opvallende kledingkeuzes. 

Video: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen laat zich van haar verleidelijke kant zien

De verleidelijke Amber Brantsen heeft een video geüpload, waar iedereen het warmer van krijgt deze koude dagen. 

Foto: Dit waren de lekkerste hoogtepuntjes van Amber Brantsen tijdens vorig Formule 1-seizoen Viaplay

Amber Brantsen heeft een aanta flinke hoogtepunten gehad het afgelopen F1 seizoen. Die zetten we hieronder allemaal even op een rij voor je!
amber brantsen nos mooiste fotos instagram

Profiel

Geboortedatum: 9 september 1989
Sterrenbeeld: Maagd
Afkomst: Zoetermeer
Relatie: Ja, met Rachid Finge
Beroep: Presentatrice, journalist
Instagram: De Instagram van Amber is @amberbrantsen

Foto's

Amber Brantsen maakt opmerkelijke stap deelt foto
Amber Brantsen