Amber Brantsen

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Amber Brantsen

Presentatrice Amber Brantsen

Amber Brantsen is een Nederlandse presentatrice en journaliste. Ze begon haar carrière op de radio, tijdens haar studie bestuurskunde aan de universiteit van Leiden. Na drie jaar op de radio te horen te zijn als nieuwslezeres maakte ze de overstap naar de televisie. Ze ging werken bij de NOS, waar ze NOS op 3 mocht presenteren. Dit maakte haar landelijk bekend. Daarna maakte ze toch weer de stap terug naar de radio. Ze ging het Radio 1 journaal presenteren. Vanaf 2019 mocht ze het achtuurjournaal op NOS 1 presenteren. In 2021 verliet ze de NOS.

Amber Brantsen Viaplay

Amber Brantsen heeft niet lang moeten wachten op een nieuwe baan toen ze de NOS verliet. Binnen een maand was ze al aangenomen bij Viaplay. Deze nieuwe streamingdienst was op zoek naar een presentatrice voor de Formule 1. In Amber Brantsen hadden ze de ideale kandidaat gevonden. Sindsdien is Amber er elke Grand Prix bij. Ze presenteert de voor- en nabeschouwingen en de race zelf.

Amber Brantsen relatie, kinderen en zwanger

Amber Brantsen heeft al heel wat jaren een relatie met Rachid Finge. De twee kennen elkaar van 3FM, waar ze beiden werkten. Ze hadden zelf niet het plan om hun relatie al snel openbaar te maken, maar hun collega Frank van der Lende gooide roet in het eten. Hij maakte in een uitzending per ongeluk bekend dat Amber Brantsen en Rachid Finge iets hadden. Samen hebben Amber en Rachid een dochtertje genaamd Taylor. Indirect is de carrièreswitch van Amber, van nieuwslezeres naar Formule 1 presentatrice, een gevolg van haar relatie met Rachid. Hij is namelijk fanatiek fan van de Formule 1 en heeft Amber Brantsen aangestoken met dit ‘racevirus’.

Amber Brantsen Instagram en Twitter

Amber Brantsen blijft graag in contact met haar fans. Daarom is ze erg actief op Instagram en Twitter. Op Instagram plaatst ze veel foto’s van wat ze meemaakt op de circuits en in de studio. Daarnaast plaatst ze natuurlijk foto’s van haar privéleven. Je kunt Amber Brantsen volgen op Instagram via @amberbrantsen. Ook Twitter gebruikt ze om met haar fans te interacteren. Amber Brantsen zit op Twitter met @amberbrantsen.

Nieuws

Foto: Amber Brantsen kreeg baan bij Viaplay dankzij stiekeme ontmoeting in hotelkamer

Amber Brantsen blikt terug op een bijzondere ontmoeting. Haar carrière bij Viaplay ontstond in een hotelkamer. 

Foto: Uitgewoonde Amber Brantsen deelt eerlijke foto in luchtige outfit

Amber Brantsen ziet er altijd uit als een elegante dame. Deze keer liet ze zich echter van een héél andere kant zien. Schrik niet!

Foto: Amber Brantsen van Viaplay kleedt zich om voor heerlijk ritje

Amber Brantsen is als presentatrice bij Viaplay veel met auto's bezig. Nu maakt ze zich op voor een heet ritje.

Foto: Amber Brantsen leidt met heerlijke outfit af van blamage Max Verstappen

Het was in Brazilië niet bepaald het weekend van Max Verstappen. Gelukkig voor Max leidde Amber Brantsen alle Nederlandse kijkers af met haar verschijning!

Foto: Amber Brantsen lokt Viaplay-kijker met heerlijk jurkje

Vanuit de Viaplay-studio lokt Amber Brantsen de kijkers richting hun tv. Met dit heerlijke jurkje lukt dat zeker!

Foto: Amber Brantsen tilt rokje op voor nieuwsgierige dame

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen houdt het regelmatig zakelijk voor de camera. Eenmaal achter de schermen blijkt ze toch een stoute kant te hebben!

Foto: Zo vierde Amber Brantsen van Viaplay wereldkampioenschap Verstappen

Amber Brantsen bouwde een aardig feestje nadat Max Verstappen zijn tweede wereldtitel binnensleepte!

Foto: Amber Brantsen zorgt met diepe V-hals voor heerlijke afleiding bij Viaplay

Amber Brantsen speelt elk Formule 1-weekend een hoofdrol bij Viaplay. Die rol heeft ze inmiddels omarmd! Zó stel je de kijker tevreden!
amber brantsen nos mooiste fotos instagram

Profiel

Geboortedatum: 9 september 1989
Sterrenbeeld: Maagd
Afkomst: Zoetermeer
Relatie: Ja, met Rachid Finge
Beroep: Presentatrice, journalist
Instagram: De Instagram van Amber is @amberbrantsen

Foto's

Amber Brantsen maakt opmerkelijke stap deelt foto
Amber Brantsen