Foto: Chantal Janzen belachelijk gemaakt om te kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen denkt een keer zelf een leuk kledingsetje aan te hebben getrokken. Helaas werd dit niet erg gewaardeerd en de blondine wordt zonder pardon belachelijk gemaakt om haar outfit.

Chantal Janzen in heel kort broekje

Het is voor iedereen weer maandagochtend en de zomervakantie is helaas voor velen weer voorbij. Zo ook voor Chantal Janzen en haar kinderen, waarvan een deel nog naar school gaat. Toch heeft Chantal de zomer nog een beetje in haar bol. De blondine heeft een lekkere vakantie gehad in Italië en leek daar erg genoten te hebben, daarom zal Chantal het wel jammer vinden dat het ‘echte’ leven weer is begonnen. Om toch in de zomerse sferen te blijven, maar dan wel op zijn Nederlands, trekt Chantal een felgeel tweedelig pak aan. Bestaande uit een dikke trui en een heel erg kort geel broekje. Daarbij heeft Chantal hoge witte sokken aangetrokken en haar blonde haren hangen los over haar schouders.

Chantal Janzen krijgt flinke kritiek

De felgele outfit van Chantal Janzen ziet er erg sportief en hip uit. Daarbij staat de gele kleur goed bij Chantal haar zongebruinde benen en blonde haar. Eigenlijk kan Chantal natuurlijk heel veel kleding goed hebben door haar voorkomen. Toch is niet iedereen het helemaal eens met de kledingkeuze van de presentatrice.. Waarschijnlijk wou Chantal zelf ook graag een beetje bevestiging over haar outfit maar kreeg ze die maar niet. Daarom geeft de blondine toe dat ze er een beetje naar ging vissen zodat iemand een, hopelijk, positieve mening zou geven. Toch had Chantal misschien beter haar mond kunnen houden want die mening was niet mals. Zo heeft iemand tegen Chantal Janzen gezegd dat ze op een grote gele baby lijkt met deze kleding.

Chantal Janzen kort geel broekje

Lees ook: Foto: Chantal Janzen scheldt erop los na flinke wasbeurt

Chantal Janzen deelt slaapkamervraag

Op het Instagram kanaal van Chantal Janzen komen niet alleen maar perfecte foto’s en selfies voorbij maar ook regelmatig hele grappige dingen. Vaak deelt Chantal memes over dingen die ze goed bij haar eigen leven vindt passen. Bijvoorbeeld over haar taak als moeder. Nu had Chantal wellicht een keer zin zelf een grappig berichtje te maken en een leuk gesprek los te maken. De blondine deelde namelijk een foto met onderstaande tekst. Haar eigen naam is ‘Pink Cheesecroissant’ en vervolgens gaat het los in de comments. Zo heeft Chantal Janzen natuurlijk heel veel BN’ers als vrienden en die willen allemaal wel hun speciale naam delen. Zo deelt Nicolette van Dam dat ze ‘Purple Watermelon’ zou heten, wat ook nog best in het echt zou kunnen. Daarnaast zou Bridget Maasland doorgaan als ‘Pink Smoothie’ en zo gaat het maar. Gevoel voor humor heeft Chantal in ieder geval.

Chantal Janzen is trots op zoontje

Het was vanochtend vroeg opstaan voor Chantal Janzen want haar zoontje ging naar school toe. De eerlijke Chantal geeft een kijkje in het proces van haar ochtend en haar gevoelens. Zo ging alles anders als gepland en was het voor Chantal ook wel een beetje emotioneel. De presentatrice deelt dat ze heel trots is op haar zoontje maar dat ze wel een brok in haar keel had.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?