Video: Eva Jinek wil alles weten over mancave Simon Keizer en breuk Nick & Simon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Simon Keizer heeft moeite zijn handjes thuis te houden de laatste tijd. Eva Jinek is wel erg geïnteresseerd in de ‘mancave’ van Simon…

Het grootste muzikale duo dat Nederland ooit gekend heeft, gaat uit elkaar. Hoewel dat inmiddels geen nieuws meer is, houdt het ons kikkerlandje wel enorm bezig. Waarom zijn ze uit elkaar? En hoe nu verder? Het zijn vragen die de afgelopen tijd in het hoofd van Eva Jinek spookten. De blonde presentatrice ontving de twee zangers in haar talkshow Jinek. Daar ging het er hard aan toe. Eva Jinek vroeg naar alles wat we willen weten over de breuk, ze was daarbij niet bang om ook op de privéonderwerpen in te gaan.

Eva Jinek vraagt Simon Keizer naar vreemdgaan in mancave

Op de Juicekanalen vertelden ze er al van alles over de wilde avonturen die Simon Keizer allemaal beleefde. Zo zou hij op een webcamsite actief zijn om meisjes te regelen. Vervolgens zou hij die meiden uitnodigen in zijn ‘mancave’. Wat er verder gebeurd is, valt wel te raden. Eva Jinek besloot het maar eens op de man af te vragen. Zijn de primeurs van de juicekanalen de reden dat Nick en Simon uit elkaar gaan? Wil Nick niet meer geassocieerd worden met Simon? Beide zangers geven duidelijk aan dat dat niet de reden is. Ze zeggen dat ze enkel stoppen omdat ze er geen plezier meer uit halen. Echter lijkt het alsof het een stukje acteerwerk is, alsof Nick en Simon het nog even tot een goed einde willen brengen voor de media.

Fans trappen niet in acteerwerk Nick en Simon bij Jinek

De vragen van Eva Jinek kregen kritiek van de kijkers, maar het gaat op Twitter en andere sociale media toch vooral over het acteerwerk van Nick en Simon. Volgens de zangers gaan ze uit elkaar omdat ze beide nauwelijks nog plezier uit de optredens halen. Nederlanders op sociale media geloven er niks van. Zij zagen in de talkshow van Eva Jinek twee ongemakkelijke mannen die elkaar nog geen blik waardig gunden. De combinatie van slechte vragen van Eva en nóg slechtere antwoorden van het duo zorgden volgens fans voor ‘gevoelsmatig de langste talkshowavond ooit’.

Vragen Eva Jinek keihard afgekraakt op Twitter

Eva Jinek staat normaal gesproken bekend om haar goede, kritische vragen. Na de zomerstop zou je daarom denken dat ze tijd genoeg heeft gehad om ook nu weer met scherp te schieten. Volgens haar trouwe kijkers viel het ditmaal echter tegen. Ze vroeg onder andere hoe Nick het vond dat Simon hem ontvolgde op Instagram. De vraag verbaasde Nick nogal, omdat het hem eigenlijk weinig uitmaakte. Gelukkig kon hij wel rekenen op steun van Twitteraars.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...