Video: Eva Jinek wil alles weten over mancave Simon Keizer en breuk Nick & Simon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Simon Keizer heeft moeite zijn handjes thuis te houden de laatste tijd. Eva Jinek is wel erg geïnteresseerd in de ‘mancave’ van Simon…

Het grootste muzikale duo dat Nederland ooit gekend heeft, gaat uit elkaar. Hoewel dat inmiddels geen nieuws meer is, houdt het ons kikkerlandje wel enorm bezig. Waarom zijn ze uit elkaar? En hoe nu verder? Het zijn vragen die de afgelopen tijd in het hoofd van Eva Jinek spookten. De blonde presentatrice ontving de twee zangers in haar talkshow Jinek. Daar ging het er hard aan toe. Eva Jinek vroeg naar alles wat we willen weten over de breuk, ze was daarbij niet bang om ook op de privéonderwerpen in te gaan.

Eva Jinek vraagt Simon Keizer naar vreemdgaan in mancave

Op de Juicekanalen vertelden ze er al van alles over de wilde avonturen die Simon Keizer allemaal beleefde. Zo zou hij op een webcamsite actief zijn om meisjes te regelen. Vervolgens zou hij die meiden uitnodigen in zijn ‘mancave’. Wat er verder gebeurd is, valt wel te raden. Eva Jinek besloot het maar eens op de man af te vragen. Zijn de primeurs van de juicekanalen de reden dat Nick en Simon uit elkaar gaan? Wil Nick niet meer geassocieerd worden met Simon? Beide zangers geven duidelijk aan dat dat niet de reden is. Ze zeggen dat ze enkel stoppen omdat ze er geen plezier meer uit halen. Echter lijkt het alsof het een stukje acteerwerk is, alsof Nick en Simon het nog even tot een goed einde willen brengen voor de media.

Fans trappen niet in acteerwerk Nick en Simon bij Jinek

De vragen van Eva Jinek kregen kritiek van de kijkers, maar het gaat op Twitter en andere sociale media toch vooral over het acteerwerk van Nick en Simon. Volgens de zangers gaan ze uit elkaar omdat ze beide nauwelijks nog plezier uit de optredens halen. Nederlanders op sociale media geloven er niks van. Zij zagen in de talkshow van Eva Jinek twee ongemakkelijke mannen die elkaar nog geen blik waardig gunden. De combinatie van slechte vragen van Eva en nóg slechtere antwoorden van het duo zorgden volgens fans voor ‘gevoelsmatig de langste talkshowavond ooit’.

Vragen Eva Jinek keihard afgekraakt op Twitter

Eva Jinek staat normaal gesproken bekend om haar goede, kritische vragen. Na de zomerstop zou je daarom denken dat ze tijd genoeg heeft gehad om ook nu weer met scherp te schieten. Volgens haar trouwe kijkers viel het ditmaal echter tegen. Ze vroeg onder andere hoe Nick het vond dat Simon hem ontvolgde op Instagram. De vraag verbaasde Nick nogal, omdat het hem eigenlijk weinig uitmaakte. Gelukkig kon hij wel rekenen op steun van Twitteraars.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!