Joy Beune

Sportvrouw Joy Beune

Joy Beune is een professioneel schaatster. Ze werd geboren in Borne in Overijssel op 28 april 1999. Al op vroege leeftijd wist Joy dat schaatsen haar ding was. Op 9-jarige leeftijd sloot ze zich na een leuke proefles aan bij de plaatselijke schaatsvereniging. Ze oefende veel op de Ijsbaan Twente in Enschede. Ze werd steeds fanatieker en enthousiaster in het schaatsen. In 2016 brak ze door waarna ze in 2017 op het wereldkampioenschap voor junioren mocht verschijnen. Hier won ze meteen het goud op de 3000 meter. Het talent van Joy was overduidelijk en ze was zelf ook vastberaden om de top te halen.

Joy Beune carrière

Op haar 16e werd Joy Beune uitgeroepen tot Overijssels Sporttalent van het jaar. Het was slechts een kwestie van tijd voor Joy de top van de schaatssport zou halen. Het bleek niet lang te duren. Na een gouden plak op het WK junioren 2017 kreeg Joy de smaak te pakken. De blondine liet zich een jaar later op het WK junioren van 2018 opnieuw zien, ditmaal op de 1500 meter. Ze won hier niet alleen het goud, ze zette zelfs een nieuw wereldrecord neer. Ook de 1000 meter en 3000 meter gingen naar Joy Beune. Ze wist hiermee op de eerste plek in het algemeen klassement te eindigen. Ze wist er een overstap naar Team LottoNL-Jumbo uit te halen. Na een goed eerste seizoen steeg ze naar de tiende plek op de wereldranglijst voor het schaatsen. In 2022 maakte ze de overstap naar Team IKO. Ze hoopt hier zichzelf goed te kunnen laten zien om uiteindelijk een ticket te veroveren voor de Olympische Spelen van 2026 in Milaan.

Joy Beune relatie Kjeld Nuis en Femke Kok

Joy Beune kent een turbulent liefdesleven. Toen ze 20 was kreeg ze namelijk wat met collegaschaatser Kjeld Nuis, die 10 jaar ouders is. Op het moment dat de eerste roddels naar buiten kwamen, had Kjeld eigenlijk nog een relatie met zijn ex-vriendin Jill. Kjeld sloot deze relatie af, ondanks dat ze samen zoontje Jax hadden. Driekwart jaar later werd officieel bevestigd dat Joy Beune de nieuwe vlam van Kjeld Nuis was. Ze zijn nog altijd gelukkig samen. In september 2022 kwam via roddelkanaal Juicechannel naar buiten dat Kjeld Nuis een affaire zou hebben met Femke Kok. Dat terwijl Joy en Femke samen schaatsen bij TeamNL. Hoewel zowel Kjeld als Joy er niet over naar buiten is getreden, lijkt het alsof de relatie misschien wat minder gezond is dan gedacht.

Nieuws

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Schaatsster Joy Beune (24) betovert volgers met zeer verleidelijke foto

Schaatsster Joy Beune betovert normaal met haar snelheid en nu betovert ze haar Instagramvolgers met deze foto.

Foto: Schaatsster Joy Beune laat volgers likkebaardend staren naar haar lijf in zwemsetje

Joy Beune heeft een nieuw plaatje online gezet en al haar volgers smullen daar natuurlijk weer gigantisch van. Kijk maar mee!

Foto: Schaatsster Joy Beune laat al haar rondingen zien in superstrak jurkje

Joy Beune weet wel hoe ze haar volgers het beste kan verrassen. Die reageren namelijk heel erg goed op haar strakke pakjes. 

Foto: Schaatsster Joy Beune geeft ultiem inkijkje in haar strakke sporttopje

De knappe schaatsster Joy Beune heeft een nieuw plaatje online gezet en die ziet er natuurlijk weer geweldig uit. 

Foto: Schaatsster Joy Beune draagt helemaal niks achter knalroze velletje

Joy Beune heeft een heerlijk roze velletje aan, maar is vergeten daar iets onder aan te trekken. En dat ziet er zeer bijzonder uit.

Schaatsster Joy Beune laat haar tong het werk doen op foto met vriendin

We worden wel vaker verwend met hete foto's van Joy Beune, maar met dit brutale plaatje maakt ze het wel heel spannend! 

Foto: Joy Beune laat haar goedgevulde topje zien tijdens shoot in Linda

Joy Beune heeft een ongelooflijk goed lichaam. Het komt dus niet als verrassing dat mensen haar spannend op de foto willen zetten. 
Joy Beune

Profiel

Geboortedatum: 28 april 1999 Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,72m
Relatie: Ja, met Kjeld Nuis
Afkomst: Nederland
Moeder: Dianne Beune
Kinderen: Nee
Beroep: Schaatster
Opleiding: Farmaceutische Wetenschappen
Instagram: De Instagram van Joy is @joybeune

Foto's

Joy Beune
Joy Beune