Joy Beune

Sportvrouw Joy Beune

Joy Beune is een professioneel schaatster. Ze werd geboren in Borne in Overijssel op 28 april 1999. Al op vroege leeftijd wist Joy dat schaatsen haar ding was. Op 9-jarige leeftijd sloot ze zich na een leuke proefles aan bij de plaatselijke schaatsvereniging. Ze oefende veel op de Ijsbaan Twente in Enschede. Ze werd steeds fanatieker en enthousiaster in het schaatsen. In 2016 brak ze door waarna ze in 2017 op het wereldkampioenschap voor junioren mocht verschijnen. Hier won ze meteen het goud op de 3000 meter. Het talent van Joy was overduidelijk en ze was zelf ook vastberaden om de top te halen.

Joy Beune carrière

Op haar 16e werd Joy Beune uitgeroepen tot Overijssels Sporttalent van het jaar. Het was slechts een kwestie van tijd voor Joy de top van de schaatssport zou halen. Het bleek niet lang te duren. Na een gouden plak op het WK junioren 2017 kreeg Joy de smaak te pakken. De blondine liet zich een jaar later op het WK junioren van 2018 opnieuw zien, ditmaal op de 1500 meter. Ze won hier niet alleen het goud, ze zette zelfs een nieuw wereldrecord neer. Ook de 1000 meter en 3000 meter gingen naar Joy Beune. Ze wist hiermee op de eerste plek in het algemeen klassement te eindigen. Ze wist er een overstap naar Team LottoNL-Jumbo uit te halen. Na een goed eerste seizoen steeg ze naar de tiende plek op de wereldranglijst voor het schaatsen. In 2022 maakte ze de overstap naar Team IKO. Ze hoopt hier zichzelf goed te kunnen laten zien om uiteindelijk een ticket te veroveren voor de Olympische Spelen van 2026 in Milaan.

Joy Beune relatie Kjeld Nuis en Femke Kok

Joy Beune kent een turbulent liefdesleven. Toen ze 20 was kreeg ze namelijk wat met collegaschaatser Kjeld Nuis, die 10 jaar ouders is. Op het moment dat de eerste roddels naar buiten kwamen, had Kjeld eigenlijk nog een relatie met zijn ex-vriendin Jill. Kjeld sloot deze relatie af, ondanks dat ze samen zoontje Jax hadden. Driekwart jaar later werd officieel bevestigd dat Joy Beune de nieuwe vlam van Kjeld Nuis was. Ze zijn nog altijd gelukkig samen. In september 2022 kwam via roddelkanaal Juicechannel naar buiten dat Kjeld Nuis een affaire zou hebben met Femke Kok. Dat terwijl Joy en Femke samen schaatsen bij TeamNL. Hoewel zowel Kjeld als Joy er niet over naar buiten is getreden, lijkt het alsof de relatie misschien wat minder gezond is dan gedacht.

Nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Video: Joy Beune laat volgers smelten met ondeugende video van achterkant

Eén van de mooiste Nederlandse schaatssters, Joy Beune, draait zich ondeugend om terwijl haar achterste wordt gefilmd...

Zien: De 5 lekkerste foto’s van schaatsster Joy Beune

Het is algemeen bekend dat Joy Beune één van de knapste schaatsters van Nederland is, maar in het schaatspak komt dat niet echt uit.

Foto: Beeldschone Joy Beune gaat op zoek naar piek in zeer kort jurkje

Joy Beune is al helemaal klaar voor Kerst. Ze hoeft alleen nog een piek op haar boom te zetten. Dat doet ze in een gevaarlijk kort jurkje!

Foto: Schaatser Kjeld Nuis begluurt collega Femke Kok tijdens workout

Kjeld Nuis werd eerder al beschuldigd voor vreemdgaan met Femke Kok. Hij heeft haar duidelijk nog niet uit z'n hoofd gezet!

Video: Schaatsster Joy Beune laat prachtlijf zien onder strak schaatspak

Joy Beune is een van de prachtigste schaatssters van Nederland. Wat ze nu laat zien is om van te watertanden..

Video: Topfitte Joy Beune toont achterkant in superstrakke sportbroek

Als topschaatsster moet Joy Beune natuurlijk in perfecte vorm blijven. Nou... perfecte vormen heeft ze en die laat ze zien ook!

Foto: Joy Beune laat lijf zien in zeer strak sportpakje

Joy Beune is een van de beste schaatssters van Nederland. En net zoals elke schaatsster heeft ook Joy een prachtig lichaam overgehouden aan al dat trainen. 
Joy Beune

Profiel

Geboortedatum: 28 april 1999 Sterrenbeeld: Stier
Lengte: 1,72m
Relatie: Ja, met Kjeld Nuis
Afkomst: Nederland
Kinderen: Nee
Beroep: Schaatster
Instagram: De Instagram van Joy is @joybeune

Foto's

Joy Beune
Joy Beune