Femke Kok

Sportvrouw Femke Kok

Femke Kok, geboren op 6 april 2000 in Groningen, is een Nederlandse langebaanschaatsster. Ze maakte haar internationale doorbraak tijdens het schaatsseizoen 2020-2021. Kok veroverde verschillende overwinningen en brak wereldrecords op de 500 en 1000 meter in de World Cup-wedstrijden. Haar onderscheidende prestaties op jonge leeftijd hebben haar snel doen opvallen in de schaatswereld. In 2022 won ze tijdens de Olympische Winterspelen in Peking goud op de 1500 meter. Met haar technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en talent blijft Femke Kok een veelbelovende en opvallende figuur in de wereld van het langebaanschaatsen.

Femke Kok relatie, vriend

Femke Kok heeft een relatie met de bekende schaatser Tjerk de Boer. Tjerk behaalde in 2015 zelfs de Europese titel in het shorttrack. Het koppel is al samen sinds 2019. Er ging een tijdje een gerucht rond dat Kjeld Nuis vreemdging met Femke Kok, wat Joy Beune bedroefd zou hebben. De waarheid achter deze roddel is echter niet duidelijk.

Femke Kok reddingboot

Naast het feit dat Femke Kok graag op het ijs te zien is, houdt ze ook van varen. Dit doet ze dan het liefste met haar reddingsboot van 18 meter. ‘Vroeger waren we in de zomer elk weekend op de boot te vinden. Dan sliepen we daar en ging ik vanaf daar met m'n fietsje naar de training. Nu is dat een stuk lastiger geworden met mijn drukke trainingsschema’, aldus Femke Kok. Waarschijnlijk vaart Femke Kok ook met enige regelmaat met haar vriend Tjerk de Boer. Wat is er immers romantischer dan met z’n tweeën een stukje varen…

Nieuws

Schaatsster Femke Kok (23) laat trots haar pronte mem zien

Femke Kok plaatst een opmerkelijk bericht op Instagram. Ze laat haar mem zien en doet dit met volle trots!

Schaatsster Femke Kok is nu influencer; deelt enorme berg prachtige vakantiefoto’s

Met een overvloed aan betoverende vakantiekiekjes van haar tijd in Bonaire, laat Femke Kok zien dat haar talenten verder reiken dan alleen het ijs!

Femke Kok verruilt het schaatsen voor andere hobby, maar blinkt nog niet uit

De beeldschone Femke Kok is momenteel op Bonaire aan het genieten van een mooie vakantie. En daar heeft ze een nieuwe hobby opgepikt. 

Schaatsster Femke Kok viert einde van het seizoen met loeihete strandvakantie (foto’s!)

Ook Femke Kok hoeft voorlopig niet meer mee te doen aan schaatswedstrijden, omdat het seizoen ten einde is gekomen. Ze geniet gelijk van alle vrije tijd door op vakantie te gaan, en wat plaatst ze prachtige foto´s!

Femke Kok deelt eindelijk weer spannende foto’s in strakke zwemkleding

Onze schaatsster Femke Kok heeft eindelijk prachtige foto's gedeeld tijdens haar vakantie!

Foto: Schaatsster Femke Kok buigt ontzettend diep voorover en maakt haar volgers warm

De prachtige schaatsster Femke Kok heeft even laten zien online waar ze toe in staat is. Een mooie warmloper voor het WK. 

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.

Schaatsster Femke Kok laat zien hoe ze wakker wordt met heerlijke foto vanuit hotelkamer

Wakker worden naast topschaatsster Femke Kok, wie wil dat nou niet? Femke laat je met deze foto héél dichtbij komen!
Femke Kok bio

Profiel

Geboortedatum: 5 oktober 2000
Sterrenbeeld: Weegschaal
Afkomst: Nij Beets, Nederland
Relatie: Ja met Tjerk de Boer
Ouders: (vader) René Kok, (moeder) Ilja Kok
Beroep: Langebaanschaatster
Opleidingsniveau: VWO
Instagram: De Instagram van Femke is @femke.kok

Foto's

Femke Kok relatie
Femke Kok schaatster