Foto: Beeldschone Joy Beune gaat op zoek naar piek in zeer kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune is al helemaal klaar voor kerst. Ze hoeft alleen nog een piek op haar boom te zetten. Dat doet ze in een gevaarlijk kort jurkje!

Joy Beune is een van de mooiste schaatssters van ons kikkerlandje. Nu kerst voor de deur staat is ze bezig met het versieren van de kerstboom. In een supe rkort jurkje is ze alleen nog op zoek naar de piek…

Joy Beune heeft boom vol ballen

Wanneer je als kind de kerstboom mocht versieren was er één ding wat je absoluut niet moest doen: de kerstballen laten vallen. Aan dit prachtige kiekje te zien gaat dit Joy Beune ook niet gebeuren. Ze heeft de kerstbal stevig in haar hand terwijl ze ‘m in de kerstboom ophangt. In een kort jurkje hangt ze de bal hoog op in de boom. Haar vriendje, Kjeld Nuis, zal wel ergens onderaan die ladder staan om van het uitzicht te genieten! Als Joy Beune de piek eindelijk heeft gevonden moet ze zelfs nog een stukje hoger. Kjeld Nuis gaat de knappe blondine hier vast en zeker mee helpen. Anders zal één van haar volgers zich wel opwerpen als vrijwilliger!
Joy Beune krijgt een overvloed aan complimentjes

Joy Beune krijgt na het dele van dit prachtige kiekje hierboven een overvloed aan complimentjes. Normaal gesproken zien haar volgers Joy Beune alleen maar in haar schaatsoutfitje. Nu deelt de prachtige blondine sinds een geruimere tijd weer een heerlijk kiekje in een korte jurk. Haar volgers kunnen dit, aan de reacties af te lezen, zeker waarderen. Eén volger vindt Joy Beune zelfs op een kerstengel lijken. Wanneer je de beeldschone schaatsster in haar jurkje ziet heeft ze inderdaad wat weg van een kerstengel. Kijk hieronder voor een paar complimentjes aan het adres van Joy Beune.

Joy Beune deelt een verontrustende stelling

Er is één ding wat de volgers van Joy Beune zich afvragen. De comments gaan ook veel over dit ding. Het gaat hier om de piek van de kerstboom. Het probleem hierbij is, is dat er geen piek te vinden valt. Haar volgers vragen zich af waar de piek van de kerstboom is. Uiteindelijk deelt Joy Beune een verontrustende stelling. De prachtige blondine doet namelijk nooit een piek op de kerstboom. Slecht nieuws dus voor Kjeld Nuis, hij mag Joy Beune dus niet van onder helpen de piek op de boom te krijgen.

Prachtig schaatskiekje van Joy Beune

Naast dat Joy Beune er beeldschoon uitziet in een kort jurkje, ziet ze er in haar schaatsoutfit ook enorm goed uit! Met een geweldige foto laat ze haar schoonheid maar weer is zien. In een superstrak schaatspakje zijn alle rondingen perfect te zien. Kjeld Nuis mag in zijn handen knijpen dat hij deze prachtige dame aan de haak heeft weten te slaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.