Ontmaskerd! is deze BN’er de pinguin in The Masked Singer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de spannende show The Masked Singer ligt er maar een vraag op iedereens lippen: Welke BN’er is de Pinguïn?

In The Masked Singer moeten bekende Nederlanders optreden in een bizar kostuum. Het is aan de jury en aan het Nederlandse publiek om te raden wie er onder het masker zit. En dat blijkt soms lastiger dan je denkt. Maar gelukkig krijg je hulp door bepaalde hints die worden weggegeven. Zo wordt het soms al vrij snel duidelijk wie er onder een bepaald masker zit. Het doek begint dan ook langzaam te vallen voor de Pinguïn. Benieuwd wie er mogelijk in dat pak kan zitten? Is het Brigitte Kaandorp of toch Kim-Lian van der Meij? Of wat dacht je van Tooske Ragas?

Lees ook: Dit kan niet anders! Deze BN’er zit er in het pak van de Kikker bij The Masked Singer!

Is De Pinguïn in The Masked Singer Tooske Ragas?

Een van de namen die nu veel genoemd wordt als optie voor de pinguïn is Tooske Ragas. De presentatrice en actrice zou onder het warme pak schuil gaan. Tooske heeft al een beetje ervaring met muziek, namelijk in de musical De 3 Musketiers en laat het getal 3 nu net een hint zijn in de show. Ook heeft ze heel lang Idols gepresenteerd wat ook weer een hint was in het programma. Tooske is nog niet de sterkste kandidaat om op te gokken, maar er zijn in ieder geval genoeg aanwijzingen die op haar kunnen slaan.
Kim-Lian van der Meij dan toch de pinguïn?

Of is het niemand minder dan presentatrice Kim-Lian van der Meij? Van deze prachtige dame wordt ook gedacht dat ze stiekem in het programma zit. De hints zijn zeker aanwezig. Neem bijvoorbeeld de hint ‘Madonna’. Kim-Lian sprak een personage in dat in de Amerikaanse versie van die film vertolkt werd door Madonna. Ze heeft 3 kinderen thuis op de bank en is regelmatig gecast in musicals. Het is nog even wachten op de uitslag, maar Kim-Lian van der Meij lijkt een zeer goede optie voor de pinguïn in The Masked Singer.

Of blijkt het toch cabaretière Brigitte Kaandorp te zijn?

Als laatste dan nog: Brigitte Kaandorp. De hints wijzen misschien niet allemaal direct haar kant op, maar als je de stem van de pinguïn hoort, dan kan je niet ontkennen dat deze ontzettend lijkt op die van Brigitte. Zo erg zelfs, dat het bijna onmogelijk is dat er iemand anders onder het masker zit. Ook de vreemde en toch wel een beetje komische manier van lopen van dit rare vogeltje doen denken aan een cabaretière. Maar ook tussen de hints zit een belangrijke clue verborgen. Brigitte heef namelijk ooit een nummer gemaakt, genaamd Madonna. Dat komt één-op-één terug in de hints uit de afleveringen. Het kan dus bijna niet anders of Brigitte Kaandorp zit in het pak van de pinguïn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...