De Avondshow met Arjen Lubach

Tv-Programma De Avondshow met Arjen Lubach

Het programma Zondag met Lubach was, zeker in de latere seizoen, ontzettend populair. Toch besloot Arjen Lubach dat het in 2021 mooi geweest was met de show. De reden die Lubach hiervoor gaf was dat het programma eigenlijk alle onderwerpen wel behandeld had. Dit was natuurlijk slecht nieuws voor de fans van Zondag met Lubach. Gelukkig hoefden deze kijkers Arjen Lubach niet heel lang te missen, want in 2022 keerde hij terug op televisie. De Avondshow met Arjen Lubach was geboren. Hoewel het programma enigszins dezelfde insteek heeft als Zondag met Lubach, zijn er toch een aantal verschillen. Zo wordt De Avondshow elke maandag tot en met donderdag uitgezonden en ligt de focus meer op ‘de waan van de dag’. Een aflevering duurt ongeveer een half uur en wordt uitgezonden rond 22:10 op NPO 1.

 

De Avondshow met Arjen Lubach gasten en rubrieken

De Avondshow met Arjen Lubach heeft een vaste opzet. Aan het begin van de aflevering behandelt Arjen het nieuws van de dag op een humoristische manier. Vervolgens bespreekt hij het hoofdonderwerp van de uitzending, waarbij dit op een diepere manier behandeld wordt. Dit lijkt op de welbekende stukjes uit Zondag met Lubach. Als laatste is er een interview met een bekende persoon. Dit kunnen cabaretiers zijn, muzikanten, presentatoren, enzovoorts. 

 

De Avondshow met Arjen Lubach bijwonen en tickets

Het programma De Avondshow met Arjen Lubach wordt altijd bijgewoond door een live publiek. Uiteraard is het dus ook mogelijk om erbij te zijn! De opnames van De Avondshow vinden elke uitzenddag plaats tussen 17:45 en 20:00. Dit gebeurt in de studio van de VPRO in Hilversum. De prijs voor een ticket is €7.50. De kaartjes zijn te koop via de website van De Avondshow.

 

De Avondshow met Arjen Lubach Instagram, YouTube en Twitter

Het internet is ontzettend belangrijk voor De Avondshow met Arjen Lubach. Volgens Lubach zelf was een dagelijks satirisch nieuwsprogramma eerder niet mogelijk, maar met de komst van sociale media is er veel meer content om te behandelen. De Avondshow gebruikt sociale media echter niet alleen om materiaal te vinden, ze gebruiken het ook om korte stukjes van de show te laten zien, gasten aan te kondigen of exclusieve content te delen. Het is dus zeker de moeite waard om De Avondshow met Arjen Lubach te volgen op Instagram, YouTube en Twitter.

 

Rubrieken van De Avondshow met Arjen Lubach

In de loop der jaren heeft Arjen Lubach in zijn show verschillende rubrieken geïntegreerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de rubrieken ‘En nou is het Afgelopen’ en ‘Tot op de bodem’. In het eerste rubriek uit Arjen Lubach vaak kritiek op actuele onderwerpen, terwijl hij zich in de rubriek ‘Tot op de bodem’ juist verdiept in langlopende nieuwsitems. Over het geheel genomen hebben vrijwel alle rubrieken een kritisch karakter, waarbij vaak misstanden aan de kaak worden gesteld. De show staat bekend om zijn scherpe blik op maatschappelijke kwesties en fungeert als een platform om belangrijke thema’s en problemen onder de aandacht te brengen.

 

Nieuws

Video: Arjen Lubach zet piepjonge ‘online ondernemers’ voor schut en gaat wéér viraal

Arjen Lubach is er niet vies van om bepaalde mensen even tegen de schenen te schoppen en pakt nu alle snelle jongens aan. 

Video: Arjen Lubach riskeert internationaal conflict met nieuw seizoen De Avondshow

Arjen Lubach is terug! De show die je elke week deed vermaken met grapjes over het nieuws, knalt binnenkort weer op je scherm!

Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

De juice koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijers, heeft wel hele intieme informatie over Arjen Lubach. Zo intiem dat ze elkaar nu zelfs in de haar vliegen hierover.

Foto: Arjen Lubach probeerde 16-jarig meisje hotelkamer binnen te lokken

Vlak voor het begin van het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach gaat er bij de Juicekanalen een zéér opvallend verhaal rond over de presentator!

Arjen Lubach kleineert Eva Jinek met flinke belediging

Arjen Lubach was lang geheimzinnig rondom zijn nieuwe programma De Avondshow. Toch is één ding duidelijk: hij wil absoluut niet geassocieerd worden met Jinek of VI Vandaag...

Katja Herbers imponeert grote Amerikaanse talkshowhost Steven Colbert

Het gaat goed met actrice Katja Herbers. De Nederlandse actrice scoort de ene grote Amerikaanse rol na de ander. Daardoor mocht ze knus op de bank zitten met talkshowhost Steven Colbert. 

ZIEN: Arjen Lubach sluit na 13 jaar op deze bizarre manier af

Na 13 seizoenen Arjen Lubach is er gisteren een einde gekomen aan het programma. Het is nu klaar, maar niet voor er eindelijk antwoord werd gegeven op deze veelgestelde vraag.

Rappende Farid Azarkan neemt wraak op Arjen Lubach

In Zondag met Lubach werden een aantal politici belachelijk gemaakt omdat ze niet bij Nieuwsuur aan durfden te schuiven. Lubach kreeg een verbazingwekkende reactie uit zéér verrassende hoek!

Profiel

Eerste uitzending: 2022 
Presentator: Arjen Lubach 
Zender: NPO 1

Foto's