De Avondshow met Arjen Lubach

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > De Avondshow met Arjen Lubach

Tv-Programma De Avondshow met Arjen Lubach

Het programma Zondag met Lubach was, zeker in de latere seizoen, ontzettend populair. Toch besloot Arjen Lubach dat het in 2021 mooi geweest was met de show. De reden die Lubach hiervoor gaf was dat het programma eigenlijk alle onderwerpen wel behandeld had. Dit was natuurlijk slecht nieuws voor de fans van Zondag met Lubach. Gelukkig hoefden deze kijkers Arjen Lubach niet heel lang te missen, want in 2022 keerde hij terug op televisie. De Avondshow met Arjen Lubach was geboren. Hoewel het programma enigszins dezelfde insteek heeft als Zondag met Lubach, zijn er toch een aantal verschillen. Zo wordt De Avondshow elke maandag tot en met donderdag uitgezonden en ligt de focus meer op ‘de waan van de dag’. Een aflevering duurt ongeveer een half uur en wordt uitgezonden rond 22:10 op NPO 1.

 

De Avondshow met Arjen Lubach gasten en rubrieken

De Avondshow met Arjen Lubach heeft een vaste opzet. Aan het begin van de aflevering behandelt Arjen het nieuws van de dag op een humoristische manier. Vervolgens bespreekt hij het hoofdonderwerp van de uitzending, waarbij dit op een diepere manier behandeld wordt. Dit lijkt op de welbekende stukjes uit Zondag met Lubach. Als laatste is er een interview met een bekende persoon. Dit kunnen cabaretiers zijn, muzikanten, presentatoren, enzovoorts. 

 

De Avondshow met Arjen Lubach bijwonen en tickets

Het programma De Avondshow met Arjen Lubach wordt altijd bijgewoond door een live publiek. Uiteraard is het dus ook mogelijk om erbij te zijn! De opnames van De Avondshow vinden elke uitzenddag plaats tussen 17:45 en 20:00. Dit gebeurt in de studio van de VPRO in Hilversum. De prijs voor een ticket is €7.50. De kaartjes zijn te koop via de website van De Avondshow.

 

De Avondshow met Arjen Lubach Instagram, YouTube en Twitter

Het internet is ontzettend belangrijk voor De Avondshow met Arjen Lubach. Volgens Lubach zelf was een dagelijks satirisch nieuwsprogramma eerder niet mogelijk, maar met de komst van sociale media is er veel meer content om te behandelen. De Avondshow gebruikt sociale media echter niet alleen om materiaal te vinden, ze gebruiken het ook om korte stukjes van de show te laten zien, gasten aan te kondigen of exclusieve content te delen. Het is dus zeker de moeite waard om De Avondshow met Arjen Lubach te volgen op Instagram, YouTube en Twitter.

Nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer en Arjen Lubach vliegen elkaar in de haren

De juice koningin in Nederland, Yvonne Coldeweijers, heeft wel hele intieme informatie over Arjen Lubach. Zo intiem dat ze elkaar nu zelfs in de haar vliegen hierover.

Foto: Arjen Lubach probeerde 16-jarig meisje hotelkamer binnen te lokken

Vlak voor het begin van het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach gaat er bij de Juicekanalen een zéér opvallend verhaal rond over de presentator!

Arjen Lubach kleineert Eva Jinek met flinke belediging

Arjen Lubach was lang geheimzinnig rondom zijn nieuwe programma De Avondshow. Toch is één ding duidelijk: hij wil absoluut niet geassocieerd worden met Jinek of VI Vandaag...

Katja Herbers imponeert grote Amerikaanse talkshowhost Steven Colbert

Het gaat goed met actrice Katja Herbers. De Nederlandse actrice scoort de ene grote Amerikaanse rol na de ander. Daardoor mocht ze knus op de bank zitten met talkshowhost Steven Colbert. 

ZIEN: Arjen Lubach sluit na 13 jaar op deze bizarre manier af

Na 13 seizoenen Arjen Lubach is er gisteren een einde gekomen aan het programma. Het is nu klaar, maar niet voor er eindelijk antwoord werd gegeven op deze veelgestelde vraag.

Rappende Farid Azarkan neemt wraak op Arjen Lubach

In Zondag met Lubach werden een aantal politici belachelijk gemaakt omdat ze niet bij Nieuwsuur aan durfden te schuiven. Lubach kreeg een verbazingwekkende reactie uit zéér verrassende hoek!

Deepfakes en Sneeuwballen! Lubach is terug

Arjen Lubach is terug met een nieuw seizoen Zondag met Lubach! Deze keer samen met zijn nieuwe verslaggever Gerri Baudet.

Arjen Lubach en Dionne Stax weten hoe gevaarlijk Deepfakes zijn

Arjen Lubach pakte in Zondag met Lubach een pikant onderwerp aan: Deepfakes. Met deze technologie kan je flink wat chaos veroorzaken. Vraag maar aan Dionne Stax...

Profiel

Eerste uitzending: 2022 
Presentator: Arjen Lubach 
Zender: NPO 1

Foto's