Video: Arjen Lubach riskeert internationaal conflict met nieuw seizoen De Avondshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Arjen Lubach is terug! De show die je elke week deed vermaken met allemaal grapjes en scherpe analyses op het nieuws knalt binnenkort weer op je scherm!

Natuurlijk komt er weer een seizoen van De Avondshow met Arjen LubachDe vlotte presentator knalt binnenkort weer op j scherm met zijn scherpe satire. Daarbij neemt hij de actualiteiten weer eens flink op de hak. Natuurlijk kan je weer flink wat hilariteit verwachten van Arjen, al is hij ook niet bang om de grens op te zoeken.

Arjen Lubach maakt bijzondere video voor nieuwe seizoen

In de aankondiging van het nieuwe seizoen van De Avondshow presenteert Arjen Lubach een hele groep wereldleiders, alsof het de beste vrienden met elkaar zijn. En hij doet ook nog eens alsof ze allemaal De Avondshow op de voet volgen. Waarschijnlijk zal er geen relletje ontstaan uit de onschuldige grapjes van Arjen Lubach. Maar toch ligt het gebruik van sommige politieke leiders in filmpjes een beetje gevoelig momenteel. Maar Arjen maakt het niet uit en doet gewoon fijn wat die zelf het leukste vindt. De video kan je hier zien!

Zou Arjen Lubach eigenlijk niet stoppen?

Even was er nog sprake dat Arjen Lubach zou gaan stoppen. Maar het bleek gewoon veel te leuk om elke keer maar weer De Avondshow te maken. En de fans van het programma zijn daar natuurlijk wel blij mee. Die begonnen namelijk alweer afkickverschijnselen te krijgen van te weinig kijken naar de grappen van Lubach. Maar nu Arjen weer helemaal terug is, zullen die verschijnselen binnenkort ook weer ophouden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.