Foto: Arjen Lubach probeerde 16-jarig meisje hotelkamer binnen te lokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vlak voor het begin van het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach gaat er bij de Juicekanalen een zéér opvallend verhaal rond over de presentator!

Uit het niets was daar opeens Arjen Lubach met het programma Zondag met Lubach. Met wekelijks meer dan een miljoen kijkers had de comedian goud in handen met zijn show. Na een break kwam de presentator keihard terug met De Avondshow met Arjen Lubach. Het eerste seizoen was zo succesvol dat Lubach meteen doorstoomt met een tweede seizoen. Nog vóór de start van deze nieuwe reeks is er echter al een relletje: niemand – ook niet Arjen Lubach – is namelijk veilig voor Juicekanalen…

VPRO ontkent onderzoek naar Arjen Lubach

De afgelopen tijd komen er veel verhalen via de juicekanalen naar buiten over Arjen Lubach. Het verhaal dat Arjen Lubach geprobeerd heeft een 16-jarige stagiaire mee te nemen naar zijn hotelkamer is wel het meest schokkend! Inmiddels zou er binnen de VPRO een onderzoek lopen naar het goudhaantje van VPRO, maar de omroep ontkent dit. Ze laten weten dat er vooralsnog geen aanleiding is om een onderzoek te starten. Dat de VPRO ontkent dat er een onderzoek loopt is meer dan logisch, want het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach staat op punt te beginnen. Met de start van het nieuwe seizoen in opkomst is dit het laatste wat VPRO en Arjen Lubach kunnen gebruiken. Of is er sprake van het tegenovergestelde? Er wordt online ook beweerd dat het om een héél sterke publiciteitsstunt zou kunnen gaan. Op deze manier zou Lubach kunnen bewijzen hoe ‘gevaarlijk’ juicekanalen zijn…

Arjen Lubach werkt studentenpandjes af

Het is niet de eerste keer in de afgelopen tijd dat Arjen Lubach wordt geconfronteerd met dit soort verhalen. Yvonne Coldeweijer beschuldigde Arjen Lubach er namelijk van dat hij studentenpandjes aan het ‘afwerken’ was wanneer zijn vriendin Martine de Jong op de kinderen paste. Ook Yvonne Coldeweijer zegt dat haar spionnen hebben aangegeven dat Arjen Lubach inderdaad grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond richting stagiaires toe. Yvonne Coldeweijer geeft aan dat ze nog bezig is met deze zaak. Ze roept op dat meer mensen die hetzelfde hebben mee gemaakt zich moeten melden zodat er meer licht op deze zaak komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!