Foto: Arjen Lubach probeerde 16-jarig meisje hotelkamer binnen te lokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vlak voor het begin van het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach gaat er bij de Juicekanalen een zéér opvallend verhaal rond over de presentator!

Uit het niets was daar opeens Arjen Lubach met het programma Zondag met Lubach. Met wekelijks meer dan een miljoen kijkers had de comedian goud in handen met zijn show. Na een break kwam de presentator keihard terug met De Avondshow met Arjen Lubach. Het eerste seizoen was zo succesvol dat Lubach meteen doorstoomt met een tweede seizoen. Nog vóór de start van deze nieuwe reeks is er echter al een relletje: niemand – ook niet Arjen Lubach – is namelijk veilig voor Juicekanalen…

VPRO ontkent onderzoek naar Arjen Lubach

De afgelopen tijd komen er veel verhalen via de juicekanalen naar buiten over Arjen Lubach. Het verhaal dat Arjen Lubach geprobeerd heeft een 16-jarige stagiaire mee te nemen naar zijn hotelkamer is wel het meest schokkend! Inmiddels zou er binnen de VPRO een onderzoek lopen naar het goudhaantje van VPRO, maar de omroep ontkent dit. Ze laten weten dat er vooralsnog geen aanleiding is om een onderzoek te starten. Dat de VPRO ontkent dat er een onderzoek loopt is meer dan logisch, want het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach staat op punt te beginnen. Met de start van het nieuwe seizoen in opkomst is dit het laatste wat VPRO en Arjen Lubach kunnen gebruiken. Of is er sprake van het tegenovergestelde? Er wordt online ook beweerd dat het om een héél sterke publiciteitsstunt zou kunnen gaan. Op deze manier zou Lubach kunnen bewijzen hoe ‘gevaarlijk’ juicekanalen zijn…

Arjen Lubach werkt studentenpandjes af

Het is niet de eerste keer in de afgelopen tijd dat Arjen Lubach wordt geconfronteerd met dit soort verhalen. Yvonne Coldeweijer beschuldigde Arjen Lubach er namelijk van dat hij studentenpandjes aan het ‘afwerken’ was wanneer zijn vriendin Martine de Jong op de kinderen paste. Ook Yvonne Coldeweijer zegt dat haar spionnen hebben aangegeven dat Arjen Lubach inderdaad grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond richting stagiaires toe. Yvonne Coldeweijer geeft aan dat ze nog bezig is met deze zaak. Ze roept op dat meer mensen die hetzelfde hebben mee gemaakt zich moeten melden zodat er meer licht op deze zaak komt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Arjen Lubach (@arjenlubach)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..