Johan Derksen heeft enorme hekel aan Jesse Klaver: ‘Doodziek van dat gemekker’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wie wordt de grootste deze verkiezingen? Dat was ook bij Veronica Inside de grote vraag. Johan Derksen liet duidelijk weten dat Jesse Klaver voor hem afvalt…

De heren van Veronica Inside hebben het lang niet altijd over voetbal, zeker niet met de verkiezingen in het vooruitzicht. Johan heeft een specifieke reden om Lilian Marijnissen en de SP een warm hart toe te dragen. Ook bespreekt hij zijn afkeer voor alles wat met GroenLinks en Jesse Klaver te maken heeft. Volgens Derksen gaat de VVD trouwens gewoon weer de verkiezingen winnen…

Lees ook: Johan Derksen geeft Kuzu veeg uit de pan

Genoeg ‘verstandige’ mensen

Johan denkt dus dat ondanks de recente kritiek op Mark Rutte de VVD toch de grootste partij wordt, want volgens hem bestaat Nederland nog uit genoeg ‘verstandige’ mensen. De andere mannen aan tafel reageren verbaasd als Derksen vertelt dat ze 35 zegels gaan krijgen volgens hem. Ondanks dat de partij een beetje keldert in de peilingen is Derksens vertrouwen in Rutte groot.

Doodziek van Jesse Klaver

Aan tafel vertelt Johan dat hij vanavond nog een kaarsje gaat opsteken omdat hij hoopt dat de SP meer stemmen krijgt dan GroenLinks. De SP heeft een speciaal plekje in zijn hart omdat Lilian Marijnissen “ons Bartje van de straat gehaald heeft.” Hij doelt hiermee op de relatie tussen de SP-lijsttrekker en RTL7-presentator Bart Nolles.

Wie Johan duidelijk geen warm hart toedraagt: GroenLinks onder leiding van Jesse Klaver. “Ik word doodziek van dat gemekker en geneuzel van die Klaver” verteld Johan. De voetbalanalist steekt zijn politieke voorkeur niet onder stoelen of banken. Zo is hij vaak open over zijn eigen stemgedrag. Lilianne Ploumen moest het onlangs nog ontgelden, en nu is het dus de beurt aan Jesse Klaver!

Bekijk hier de uitspraken van Johan Derksen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.