Rondje Forum 26-7: Foto’s van Dionne Stax, Hélène Hendriks & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Benieuwd naar wat Dionne Stax, Helene Hendriks, Bridget Maasland en Romy Monteiro allemaal uitgespookt hebben? Loop even mee met ons Rondje Forum. Deze keer hebben we van alles wat: doe-het-selfies, modellenfoto’s en goudkleurige strandtafereeltjes…

Dionne Stax

‘loopt’ de blondine voor een camera. Ook erg leuk om te doen, maar toch denkt ze even aan al die niet-gelopen kilometers…

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks gaat voor goud op het Nederlandse strand. Qua outfit dan. Ons zand heeft toch altijd een beetje een grauwe gloed. Exotisch is anders. Hélène zorgt voor de broodnodige x-factor.

Bridget Maasland

Hoe ziet Bridget Maasland er uit vlak vóór een RTL Boulevard-uitzending? Nou, eigenlijk precies hetzelfde als tijdens de uitzending. Al kan je haar op deze foto van véél dichterbij bekijken. Iets intiemer dus.

Romy Monteiro

Romy Monteiro geeft je een inkijkje in haar kledingkast. Onderdeel van haar omkleedritueel: in schaars geklede toestand selfies maken voor de spiegel. Nice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!