Dionne Stax staat stil bij groot gemis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax houdt tijdens haar zomer altijd één week in juli helemaal vrij. De blondine loopt die week namelijk al jaren de Nijmeegse Vierdaagse. Wie ‘m zelf ooit gelopen heeft zal het snappen: deze internationale wandelmars is méér dan een sportief evenement. Het is een week lang feest. Dit jaar werd hij afgelast, tot groot verdriet van Dionne én haar volgers…

Elk jaar kijken we weer uit naar de Vierdaagse foto’s van

Lees ook: Is Dionne Stax rijp voor Koffietijd?

Dionne Stax loopt geen Vierdaagse

Vanwege het coronavirus is het organiseren van zo’n massaal evenement waar miljoenen wandelaars en festivalgangers op af komen niet te doen. Er zijn een aantal eigenwijze stappers die toch het parcours opzoeken dit jaar, maar zonder publiek, kermis, muziek, gezuip en Dionne Stax mag je het gewoon geen Vierdaagse noemen.

Dionne Stax treurt, maar wandelt wel

Dionne Stax heeft geen vervangende sportieve activiteit gevonden om dit grote gemis te verwerken, maar wandelen deed ze wel. Op een andere manier dan. Ze ging als stevig stappend catwalkmodel op de foto. Geen wandelschoenen, maar hakken voor Dionne dit jaar.

Vierdaagse-Throwback met Dionne Stax

Om toch nog een klein beetje in de stemming te komen, kan je hieronder terecht voor een reeks Vierdaagse-throwbackfoto’s van Dionne Stax. Hopelijk kan ze volgende zomer weer in haar wandeloutfit de straat op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.