Dionne Stax laat je smelten met deze romantische selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stralende Dionne Stax reist heel Europa af en komt op de mooiste locaties. De presentatrice zorgt met deze foto’s dat haar volgers op slag verliefd worden!

De romantische selfie van Dionne Stax

De blonde presentatrice is momenteel op stap in het noorden van de wereld, namelijk in Scandinavië, om daar opnames te maken voor het programma Het Hoge Noorden. In dit programma zoekt Dionne Nederlanders op die naar die koudere gebieden verhuist zijn. Dionne Stax deelt allemaal foto’s van achter de schermen. En die zien er toch een partij leuk uit. Besneeuwde boomtoppen, het noorderlicht en deze stralende blik van Dionne op de foto, kan het romantischer?

Dionne Stax maakt volgers stikjaloers

De presentatrice heeft niet heel erg veel nodig om haar volgers te betoveren. Dat blijkt maar weer uit de fotoreeks die ze online zette. De meest bijzondere foto is een selfie van Dionne, die onder de sneeuw zit en lief de camera in kijkt. Maar die foto doet het toch wel erg goed onder haar volgers. Enige nadeel is wel dat Dionne haar volgers stikjaloers maakt met al die snoepreisjes!

Even een groepsfoto met Dionne Stax

Natuurlijk is Dionne niet alleen op pad. Ze reist samen met een crew en die moeten natuurlijk ook even op de foto gezet worden. Dionne Stax is altijd erg dankbaar voor de mensen waar ze mee werkt en ze laat graag haar waardering blijken. Dus moet iedereen even op de foto verschijnen. Ze zien er zo allemaal wel heel erg vrolijk uit op het plaatje. Maar als je een tijdje met Dionne op pad mag, dan moet dat ook haast wel. Haar vrolijkheid werkt enorm aanstekelijk.

Dionne Stax start sneeuwballengevecht

De blondine kan het natuurlijk niet laten om even een grapje uit te halen met haar reisgenoten. Net als de foto genomen wordt, komt er een hap sneeuw in iemands gezicht. Dionne kan daar smakelijk om lachen. De rest lijkt het gelukkig niet erg te vinden en vat het grapje goed op. De foto van dat moment wordt natuurlijk ook gedeeld met haar volgers. Reizen met Dionne kan alleen maar enorm leuk zijn. De blondine ziet er altijd uit als de ideale reisgenoot. Dus een tripje met haar door Scandinavië kan alleen maar goed uitpakken.

Benieuwd naar Dionne Stax in Het Hoge Noorden?

Het programma is nog niet op televisie, aangezien Dionne nog midden in de opnames zit. Haar reis door Scandinavië verloopt wel weer vlekkeloos. Seizoen 1 kan je nog wel terugkijken, maar als je dat al gezien hebt, dan zit er niks anders op dan geduld hebben. Maar Dionne deelt al wel een klein fragmentje om je een beetje warm te maken voor het tweede seizoen. Bekijk een stukje uit Het Hoge Noorden hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!