Estavana Polman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Estavana Polman

Sportvrouw Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse professionele handbalster met een enorm uitgebreide carrière. Ze werd geboren op 5 augustus 1992 en kwam al op 13-jarige leeftijd uit in de Nederlandse Eredivisie voor AAC 1899. Al snel maakte ze furore in de handbalwereld en op haar 16e maakte ze haar debuut voor de Nederlandse jeugdelftallen. Ze ging al vroeg in haar carrière naar Denemarken, waar de sport handbal een stuk groter is dan in Nederland. Ze is nog altijd actief in de hoogste Deense competitie. Met het Nederlands elftal heeft Estavana ook enorme successen behaald. Het hoogtepunt hiervan was het winnen van de finale van het wereldkampioenschap van 2019. Estavana Polman werd op dit toernooi ook nog eens uitgeroepen tot meest waardevolle speelster.

Estavana Polman afkomst en familie

Estavana Polman werd geboren in Arnhem, waar ze opgroeide in de hechte volksbuurt Presikhaaf. Ze heeft een tweelingbroer, Dario, en daarnaast nog een oudere broer, Timothy. Ze wist vanaf het begin al dat ze precies zo wilde zijn als haar broers. Daarom was Estavana niet van de paarden, de barbies of de poppenhuizen. Ze hield van sport en wilde eigenlijk voetballen met haar broers. De familie is nog altijd hecht en voor Estavana is dit heel belangrijk.

Estavana Polman relatie, kinderen en zwanger

Estavana Polman heeft voor een bekende handbalster een redelijk rustig liefdesleven gehad. Ze had een tijdje een relatie met voetballer Mart Lieder, maar dit bleek toch niet de man van haar dromen. Inmiddels heeft ze de prins op het witte paard wel gevonden. Rafael van der Vaart is de gelukkige. De twee tortelduifjes zijn inmiddels al heel wat jaren samen, maar van een trouwerij lijkt het niet te komen. Estavana blijkt hier namelijk geen zin in te hebben. Ze vind dat je maar één keer in je leven moet trouwen en Rafael heeft dat huwelijk (met Sylvie Meis) volgens haar al verkloot. Samen hebben ze wel een dochter, Jesslynn.

Estavana Polman Instagram en vermogen

Net als elke bekende Nederlander tegenwoordig is Estavana Polman ontzettend veel bezig met haar Instagram. Het is namelijk een manier voor haar om in contact te blijven met haar fans, maar de volgers die ze verzameld zijn natuurlijk ook geld waard. Ze heeft bijna 300.000 volgers op het platform en krijgt regelmatig verzoeken om te posten tegen betaling. Daarnaast post ze natuurlijk ook veel foto’s van wat ze meemaakt in haar dagelijks leven. Foto’s met haar kinderen en Rafael ontbreken natuurlijk ook niet. Je kunt Estavana Polman op Instagram volgen via @estavana.

Nieuws

Foto: Estavana Polman opent haar badjas voor camera

We hebben natuurlijk al veel van Estavana Polman gezien op televisie. Maar wat ze nu laat zien is niet geschikt voor de TV! 

Foto: Estavana Polman geeft inhoud topje cadeau bij terugkeer De Lama’s

De Lama's zijn terug van weggeweest! In de eerste aflevering gaat het er meteen heet aan toe: Estavana Polman eindigt plat op haar buik tijdens een bijzondere sketch! 

Estavana Polman en handbalvrouwen zien deal met pikante speeltjes wel zitten

Estavana Polman wordt bevraagd door Wilfred Genee na haar optreden aan tafel bij Vandaag Inside. Ze vertelt: als ik snel geld nodig heb, dan mag dat echt óveral vandaan komen...

Video: Sylvie Meis is verreweg de mooiste vrouw op Love Island

Sylvie Meis speelt voor matchmaker in de Duitse versie van Love Island. Zou ze doorhebben dat alle mannen gewoon met háár op date willen? Met dit soort outfits geeft ze alle andere vrouwen geen kans!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Davina Michelle durft geen ‘nee’ tegen de koning te zeggen

Deze week was het weer zover: de jaarlijkse 'uitblinkerslunch' op Paleis Noordeinde. Waar de meesten zich vooral druk maakten om een gepaste outfit, had Davina hele andere problemen...

‘Miljuschka Witzenhausen is de mooiste moeder van Nederland’

Wie is volgens jou de Mooiste Moeder van ons land? Miljuschka, Chantal, Yolanthe en Estavana gingen de strijd met elkaar aan!

Moederdag: wie is de Mooiste Moeder van Nederland?

Nu we allemaal onze moeder gebeld hebben is het tijd om de aandacht te verschuiven. Er zijn namelijk nog andere moeders die we vandaag in het zonnetje moeten zetten!
Estavana Polman Rio

Profiel

Geboortedatum: 5 augustus 1992
Sterrenbeeld: Leeuw
Kinderen: Jesslynn van der Vaart
Relatie: Ja met Rafael van der Vaart
Geboorteplaats: Arnhem, Nederland
Beroep: Handbalster
Instagram: Estavana zit op Instagram onder de naam @estavana

Foto's

Estavana Polman Blessure
Estavana Polman Ajax