Estavana Polman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Estavana Polman

Sportvrouw Estavana Polman

Estavana Polman is een Nederlandse professionele handbalster met een enorm uitgebreide carrière. Ze werd geboren op 5 augustus 1992 en kwam al op 13-jarige leeftijd uit in de Nederlandse Eredivisie voor AAC 1899. Al snel maakte ze furore in de handbalwereld en op haar 16e maakte ze haar debuut voor de Nederlandse jeugdelftallen. Ze ging al vroeg in haar carrière naar Denemarken, waar de sport handbal een stuk groter is dan in Nederland. Ze is nog altijd actief in de hoogste Deense competitie. Met het Nederlands elftal heeft Estavana ook enorme successen behaald. Het hoogtepunt hiervan was het winnen van de finale van het wereldkampioenschap van 2019. Estavana Polman werd op dit toernooi ook nog eens uitgeroepen tot meest waardevolle speelster.

Estavana Polman afkomst en familie

Estavana Polman werd geboren in Arnhem, waar ze opgroeide in de hechte volksbuurt Presikhaaf. De handbalster is de dochter van Willem Polman (vader) en Winniefred Polman (moeder). Verder heeft ze een tweelingbroer, Dario, en daarnaast nog een oudere broer, Timothy. Ze wist vanaf het begin al dat ze precies zo wilde zijn als haar broers. Daarom was Estavana niet van de paarden, de barbies of de poppenhuizen. Ze hield van sport en wilde eigenlijk voetballen met haar broers. De familie is nog altijd hecht en voor Estavana is dit heel belangrijk.

Estavana Polman relatie, kinderen en zwanger

Estavana Polman heeft voor een bekende handbalster een redelijk rustig liefdesleven gehad. Ze had een tijdje een relatie met voetballer Mart Lieder, maar dit bleek toch niet de man van haar dromen. Inmiddels heeft ze de prins op het witte paard wel gevonden. Rafael van der Vaart is de gelukkige. De twee tortelduifjes zijn inmiddels al heel wat jaren samen, maar van een trouwerij lijkt het niet te komen. Estavana blijkt hier namelijk geen zin in te hebben. Ze vind dat je maar één keer in je leven moet trouwen en Rafael heeft dat huwelijk (met Sylvie Meis) volgens haar al verkloot. Samen hebben ze wel een dochter, Jesslynn.

Estavana Polman Instagram en vermogen

Net als elke bekende Nederlander tegenwoordig is Estavana Polman ontzettend veel bezig met haar Instagram. Het is namelijk een manier voor haar om in contact te blijven met haar fans, maar de volgers die ze verzameld zijn natuurlijk ook geld waard. Ze heeft bijna 300.000 volgers op het platform en krijgt regelmatig verzoeken om te posten tegen betaling. Daarnaast post ze natuurlijk ook veel foto’s van wat ze meemaakt in haar dagelijks leven. Foto’s met haar kinderen en Rafael ontbreken natuurlijk ook niet. Je kunt Estavana Polman op Instagram volgen via @estavana.

Nieuws

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Hélène Hendriks en Estavana Polman doen iets verschrikkelijks met microfoon als de camera’s uit staan bij De Oranjezomer (video!)

Bij de Oranjezomer zien we dat Hélène Hendriks en Estavana Polman het wel erg naar hun zin hebben tijdens de reclamebreak. Toch is het dan wel slimmer als iemand die microfoon uit hun buurt houdt!

Handbalster Estavana Polman krijgt tijdens training enorme knal op haar gezicht (Video)

Estavana Polman weet wel hoe ze met de bal om moet gaan, maar nu gaat het toch eventjes mis voor de blondine...

Estavana Polman laat volgers genieten van nooit eerder gedeelde foto

Estavana Polman laat haar volgers keihard genieten van een foto die nooit eerder is vertoond uit haar jeugd.

Estavana Polman onthult de versiertruc waarmee Rafael van der Vaart haar verleidde

Estavana Polman onthult in een nieuwe video waarom ze zo snel gevallen is voor de charmes van Rafael van der Vaart.

Video: Estavana Polman maakt zich klaar in zeer kort broekje

Estavana Polman is opgeroepen bij Oranje na een hele lange blessure. De knappe blondine is dus weer flink aan haar fitheid aan het werken.

Foto: Estavana Polman laat mannelijke kijker genieten tijdens Beter Laat dan Nooit

De ontzettend knappe blondine Estavana Polman laat de kijkers van Beter Laat dan Nooit wel heel erg genieten met haar heerlijke looks. 

Foto: Deze knappe presentatrice wordt nu al het ‘zusje van Hélène Hendriks’ genoemd

De knappe presentatrice Estavana Polman weet heel snel de harten van de Nederlandse mannen te veroveren. De bloedmooie blondine krijgt nu een enorm compliment.
Estavana Polman Rio

Profiel

Geboortedatum: 5 augustus 1992
Sterrenbeeld: Leeuw
Lengte: 1,74 meter
Kinderen: Jesslynn van der Vaart
Relatie: Ja met Rafael van der Vaart
Geboorteplaats: Arnhem, Nederland
Beroep: Handbalster
Opleiding: HandbalAcademie op Papendal
Instagram: Estavana zit op Instagram onder de naam @estavana

Foto's

Estavana Polman Blessure
Estavana Polman Ajax