Estavana Polman laat volgers genieten van nooit eerder gedeelde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estavana Polman laat haar volgers keihard genieten van een foto die nooit eerder is vertoond uit haar jeugd.

Estavana Polman maakt volgers warm met jeugd foto

De knappe handbalster Estavana Polman weet goed hoe ze tongen los moet maken op het internet. Natuurlijk wist iedereen al hoe goed werk Rafael van der Vaart had geleverd nadat hij met de blondine thuiskwam. Zo is Estavana het complete pakket. Een knappe blondine die ook nog eens erg goed is in een toffe sport op topniveau. Nu kon het dus bijna niet anders dan dat Estavana haar hele leven er al goed uit zien. Toch komen er zelden foto’s voorbij van Estavana haar jeugd. Zo maakte Estavana op haar zestiende al carrière in het Nederlandse handbalteam. De linker foto is van Estavana uit 2003 toen ze nog heel jong was. Zo was de blondine toen nog maar elf jaar oud. De rechter foto is van Estavana haar handbalteam in Roemenië op dit moment. Het is wel duidelijk dat Estavana er altijd al topfit uit zag.

Estavana Polman deelt jeugd foto

De handbalblondines laten iedereen smelten met gezamenlijke video

Het is bijna tijd voor het WK in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Een grote wedstrijd voor de speelsters van het Nederlandse handbalteam, maar de vrouwen zijn er klaar voor. Dat kan ook bijna niet anders met deze sterspelers die er stuk voor stuk goed uitzien. Als opwarmertje voor alle fans maken de vrouwen een lieve video waarin ze iedereen alvast een fijne kerst wensen. De video wordt gedeeld door de bekende Tessie Wester, die natuurlijk onmisbaar is voor het WK. De dames hebben het zo te zien erg gezellig met elkaar tijdens de voorbereidingen en dat kan alleen maar goed nieuws betekenen. Het is toch opvallend dat het allemaal blondines zijn op de video, alsof ze het zo hebben afgesproken. Bekijk de video hier.

Lees ook: Estavana Polman onthult de versiertruc waarmee Rafael van der Vaart haar verleidde

Estavana Polman gaat er vol voor tijdens aankomend WK

Het is tijd voor Estavana Polman om terug te keren op het speelveld. Het Wereldkampioenschap is geen grapje, maar in een interview laat de blondine merken dat ze genoeg vertrouwen erin heeft. Vanaf 2011 is Estavana bij alles WK’s geweest met het Nederlandse team en dat is natuurlijk een hele prestatie. Toch weet Estavana ergens dat er ook een keer een afscheid gaat aankomen, maar daar wil ze nog niet aan denken. Zo wil de blondine ook nog meedoen aan de Olympische Spelen in Parijs en het WK in 2025 in ons eigen land. Dat zou natuurlijk een heel erg mooi afscheid voor de sterspeelster. Helaas is er ook iets wat het voor Estavana nog best moeilijk maakt, want dat is haar knieblessure. Hierdoor miste de speelster eerder al de Olympische Spelen en afgelopen zomer werd ze voor de tweede keer geopereerd. Gelukkig kan ze wel meedoen aan het WK, maar de kleine angst voor een blessure zal er wel zijn. Volgens Estavana Polman is haar ene knie een jaartje of zestig, en dat is natuurlijk niet al te best. Hopelijk voor de blondine komt het allemaal goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!