Handbalster Estavana Polman krijgt tijdens training enorme knal op haar gezicht (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estavana Polman weet wel hoe ze met de bal om moet gaan, maar nu gaat het toch eventjes mis voor de blondine…

Handbalster Estavana Polman krijgt het flink te verduren

De blondine weet normaal uitstekend hoe ze met een bal om moet gaan. Maar nu krijgt ze het toch even zwaar te verduren. De handbalster heeft namelijk in de zaal een klein ongelukje te pakken. Een andere speelster schopt per ongeluk de bal weg, zo in het gezicht van de blondine. En dat doet natuurlijk wel even pijn. Maar Estavana is niet zomaar kapot te krijgen. Ze lacht de bal in haar gezicht gelukkig gewoon weg. En daarmee is het conflict tussen de twee speelsters ook gelijk opgelost.

Estavana Polman omhelst medespeelster

Om het goed te maken met Estavana en om aan te geven dat alles nu goed zit tussen de speelsters, wordt er na het incident even geknuffeld. En gelijk is alles weer goed tussen hen. Dat is mooi, want er moet binnenkort natuurlijk ook gewoon gespeeld worden. En een ongelukje zit vaak in een klein hoekje. Dan kan je maar beter het gelijk goed maken en je verontschuldigingen aanbieden. En dat is dan ook wat er gebeurt. Na het incident kunnen beide dames er in ieder geval hard om lachen. De training gaat hierna ook gewoon weer door alsof er niks aan de hand is. Het filmpje, wat je hier kan bekijken, is al door veel mensen leuk gevonden. Iedereen steekt Estavana natuurlijk een flink hart onder de riem.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...