Video: Estavana Polman maakt zich klaar in zeer kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estavana Polman is nog steeds wekelijks op tv met het ontzettend leuke programma Beter Laat Dan Nooit. Je zou bijna vergeten dat ze ook nog handbalprof is. Estavana is weer opgeroepen bij Oranje na een hele lange blessure. De knappe blondine is dus weer flink aan haar fitheid aan het werken.

Estavana Polman doet strak trainingsschema in strakker broekje

De knappe blondine is nog volledig bezig met revalideren en dat kost haar nou eenmaal een flinke hoeveelheid energie. Maar ze zet natuurlijk wel gewoon door. Estavana wil straks weer spelen en daar heeft ze een hoop voor over. Dat kan je ook wel zien aan de video hieronder. Daar laat de knappe blondine zich van haar beste kant zien. De aantrekkelijk sporter weet met haar oefeningen flink indruk te maken. Maar wat nog veel meer indruk maakt op haar volgers, dat is het ontzettend strakke broekje dat Estavana draagt op de video. Daarmee weet de knappe handbalster pas echt goed te imponeren.

Lees ook: Foto: Deze knappe presentatrice wordt nu al het ‘zusje van Hélène Hendriks’ genoemd

De aantrekkelijke handbalster weer terug op haar plek

Het was even spannend of Estavana Polman ooit nog te zien zou zijn op een handbalveld. Maar nu is daar eindelijk uitslag over. De knappe blondine maakt haar opmars bij Oranje na een vrij lange blessure. En dat betekent dat de knappe sporter weer vol aan de bak moet. Ze moet zich zo snel mogelijk weer in vorm zien te krijgen. Estavana krijgt maar één kans om te laten zien wat ze in huis heeft. En die kans pakt ze met beide handen aan. De aantrekkelijke sporter geniet intens van elke seconde, ook al is het af en toe nog flink zwaar. Maar aan de motivatie zal het in ieder geval niet liggen bij Estavana.

Knappe blondine Estavana Polman nog steeds te zien op televisie

Natuurlijk kan je Estavana nog steeds bewonderen op televisie. Daar zal ze voorlopig niet verdwijnen, die opnames zijn toch al geweest. Misschien dat het in de toekomst wel voor zal komen dat de twee loopbanen elkaar in de weg gaan zitten. Maar dat ziet Estavana tegen die tijd wel. De knappe blondine is voorlopig nog niet van plan om te kiezen tussen haar passies. Zeker niet als ze zo makkelijk nog naast elkaar kunnen bestaan. Dat is mooi, want dat betekent dat je nog meer kan genieten van de prachtige handbalster.

Lees ook: Foto: Estavana Polman laat mannelijke kijker genieten tijdens Beter Laat dan Nooit
Estavana Polman heeft bijzondere hulp bij revalideren

De knappe handbalster staat er in ieder geval niet alleen voor. Tijdens haar revalidatie wordt ze bijgestaan door haar lieve familie. Zo helpt haar dochtertje vindt dat ze best wel mee kan doen met de oefeningen en helpt Estavana mee tijdens het trainen. De handbalster kan er alleen maar van genieten. Met zoveel support is het slechts een kwestie van tijd voor ze weer vol gas kan gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!