Dione de Graaff

Presentatrice Dione de Graaff

Dione de Graaff, geboren op 9 juni 1969 in Bussum, Nederland, is een bekende Nederlandse televisiepresentatrice, vooral bekend van haar werk bij NOS Studio Sport. Na haar middelbare school in Amersfoort volgde ze een jaar Frans voordat ze naar de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg ging. Haar carrière begon bij Omroep Amersfoort, gevolgd door een stage bij NOS Studio Sport. Sinds 1995 is ze een vertrouwd gezicht op het programma. De Graaff heeft ook bijgedragen aan de Olympische Spelen en won de Nationale Nieuwsquiz van de NCRV in 2002.

Dione de Graaff relatie, getrouwd en kinderen

Dione de Graaff heeft een relatie met Nando Boers, een schrijver voor NUSport. Voorheen was ze samen met Chris Götte, de drummer van Bløf, die tragisch overleed op 17 maart 2001 door een motorongeluk. Dit verlies trof haar diep; ze vernam het nieuws in de trein via een telefoontje, waar een medepassagier haar troost bood. Haar huidige partner heeft ook een droevig verlies geleden: zijn eerdere vrouw overleed op 33-jarige leeftijd aan een hersentumor. Daarnaast koestert Dione de Graaff een onvervulde kinderwens, maar wellicht kan haar relatie met Nando Boers daar verandering in brengen.

Dione de Graaff mannencultuur NOS Sport

Dione de Graaff, net als veel andere vrouwelijke collega's, zou te maken hebben gehad met macho-gedrag in de sportwereld. Ze beweert echter dat ze er goed mee kan omgaan, hoewel ze soms toegeeft jaloers te zijn omdat ze zelf dit gedrag niet vertoont. Ze beschouwt zichzelf eerder als een kip dan als een haan. Naast Dione de Graaff hebben ook andere collega's aangegeven dat er een mannencultuur heerst op de redactie van NOS Sport. Zo hebben Roosmarijn Moggré en Siham Raijoul al eerder laten weten liever niet op deze redactie te komen.

Nieuws

Dione de Graaff leert fijne kneepjes op de vloer van studio Olympische Spelen

Dione de Graaff is natuurlijk al jaren het gezicht van NOS Studio Sport, maar leert nu eindelijk hoe ze correct moet Wintersporten. 

Kijker ligt dubbel om ‘opgeruimd type’ Dione de Graaff

Als er één presentatrice is bij wie je niet of nauwelijks besmettingsgevaar loopt, is het Dione de Graaff. Haar smetvrees is wel redelijk beeldbepalend...

Rondje Forum 12-5: Foto’s van Pip Pellens, Josje Huisman & meer

Een goed gemutste Josje Huisman, een zeer zakelijke Pip Pellens, een beestachtige Tina de Bruin en Maaike Timmerman in het rood...

Rondje Forum 9-5: Foto’s van Geraldine Kemper, Dione de Graaff & meer

We nemen je vandaag weer mee voor een heerlijke wandeling over het forum!

Foto’s van Romee Strijd, Jaimie Vaes & Meer

Sommige dingen mogen in deze anderhalvemetersamenleving niet meer. Richt je op wat wél mag. De nieuwste foto's van het Mannenzakenforum bekijken bijvoorbeeld!

Een 7-kamp aan redenen om het WK atletiek te kijken

Geen kip op de tribune daar in Qatar. Deze atletische dames maken zo'n WK toch zéér aantrekkelijk!

Deelnemers Wie Is De Mol? mogelijk al bekend

Hier gaan de fans héél blij mee zijn!
Dione de Graaff

Profiel

Geboortedatum: 9 juni 1969
Woonplaats: Erica
Sterrenbeeld: Tweelingen
Afkomst: Bussum, Nederland
Relatie: Ja met Nando Boers
Beroep: Presentatrice
Opleiding: Ze studeerde aan Fontys Journalistiek in Tilburg

Foto's

Dione de Graaff
Dione de Graaff