Dione de Graaff leert fijne kneepjes op de vloer van studio Olympische Spelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dione de Graaff is natuurlijk al jaren het gezicht van NOS Studio Sportmaar leert nu eindelijk hoe ze correct moet Wintersporten. 

Dione de Graaff is natuurlijk al jaren bezig met sport, maar ze heeft er nog niet zoveel praktijkervaring mee. Dat veranderde in de uitzending van de NOS over de Olympische Spelen. Daar kon Dione aan de lijve ondervinden hoe het is om deel te nemen aan de Olympische Spelen met een spoedcursus Skeleton. Gelukkig vond de prachtige presentatrice dat hartstikke leuk om te doen en zag het er ook nog eens heel goed uit op beeld.

Lees ook: Kijker ligt dubbel om ‘opgeruimd type’ Dione de Graaff

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dione de Graaff (@dione.degraaff)

Dione leert hoe ze Skeleton beoefent op spannende foto

Skeleton is een wintersport die verwant is aan het bobsleeën en rodelen. Je ligt als sporter op je buik met je hoofd vooruit en glijdt naar beneden de baan over. En dat gaat vaak enorm hard. Je kan namelijk met ruim 120, 130 kilometer over de baan gaan. Dione wilde dat wel eens uittesten, maar dan in een veilige omgeving. Als er wat fout gaat dan is er natuurlijk niemand meer om verslag te doen van de Olympische Spelen. En dus mocht Dione languit gaan liggen om even een rondje te oefenen.

Dione is er klaar voor op grappige video

Dione zit elke aflevering vol enthousiasme. Dat merk je als kijker wel. Wie het ook opvalt zijn haar gasten en medepresentatoren. Net voor de NOS aflevering begint laat Dione even haar enthousiasme zien. En daar moet iedereen van lachen. Alle mensen in de studio worden meteen vrolijk als Dione aan het woord is. Dione weet met haar charisma de gehele studio te imponeren. Dat is dan ook haar kracht als presentatrice, dat ze altijd iedereen weet te betoveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.