Maaike Timmerman

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Maaike Timmerman

Presentatrice Maaike Timmerman

Ze is al jaren hét vaste gezicht van Goedemorgen Nederland. Maaike Timmerman is iemand om elke ochtend weer naar uit te kijken. Maar ook naast Goedemorgen Nederland gebeurt er genoeg in het leven van de beeldschone presentatrice. Maaike Timmerman werd geboren op 23 april 1987 in Vianen. Ze groeide hier op in de wijk De Hagen. Dit is een buurt waar veel criminaliteit plaatsvind. Toch liet Maaike Timmerman zich niet tegenhouden hierdoor en ging ze na haar Atheneum opleiding op 18-jarige leeftijd studeren aan de Hogeschool in Utrecht. Ze wist precies wat ze wilde: de journalistiek in.

Maaike Timmerman WNL Goedemorgen Nederland en Het Misdaadbureau

Nadat ze haar studie in 2009 afrondde, ging Maaike Timmerman aan de slag als redacteur bij Hart van Nederland. Hoewel dit natuurlijk ook past bij een opleiding journalistiek, was het niet wat Maaike hoopte te doen. Ze wilde namelijk presentatrice worden. In 2011 kreeg ze hiertoe de kans bij Goedemorgen Nederland, van de omroep WNL. Sinds dat moment is de brunette niet meer weg te denken bij het programma, waarvoor ze elke dag om 3 uur ‘s nachts op moet. Naast Goedemorgen Nederland heeft ze voor WNL ook nog andere programma’s gemaakt. Zo is ze vervangend presentatrice bij de talkshow Op1. Ook is Maaike Timmermans wekelijks te horen in Het Misdaadbureau, een radioprogramma en podcast die elke vrijdag te horen is op NPO Radio 1. Hierin verdiept ze zich in actuele misdaadzaken.

Maaike Timmerman partner, vriend en kinderen

Maaike Timmerman is een vrouw die alleen maar mooier lijkt te worden. Toen ze jaren geleden bij Goedemorgen Nederland als verslaggeefster begon was het al een geweldige vrouw om naar te kijken, en in al die jaren is dat geen haar minder geworden. Het is dan ook niet gek dat Maaike veel aandacht van de mannen kreeg. Op haar Twitter noemt ze zichzelf een golddigger, maar dan wel van één iemand. Ze heeft haar prins op het witte paard namelijk al gevonden. In 2017 trouwde Maaike Timmerman met haar toenmalige vriend Marten Blankesteijn. Samen hebben ze een zoon en een dochter, Tom en Roos.

Maaike Timmerman Instagram en Twitter

Het lijkt soms wel alsof Maaike Timmerman sociale media heeft uitgevonden. Zowel op Instagram als Twitter is ze mateloos populair. Op Twitter is alles bij te houden over de programma’s die Maaike maakt. Op Instagram deelt ze van alles. De leukste stukjes uit Goedemorgen Nederland, maar ook foto’s van haar privéleven vind je er genoeg. Plaatjes in de mooiste jurken en pakjes, maar ook foto’s van lekkere dagjes uit met vrienden of haar gezin. Het is zeker de moeite waard om de beeldschone presentatrice te volgen op sociale media. Op Twitter vind je Maaike Timmerman via @maaikheid, op Instagram heet ze @uwemaaikheid.

Nieuws

Zó laat WNL-presentatrice Maaike Timmerman kijkers enorm genieten

Maaike Timmerman is een van de meest getalenteerde presentatrices van Nederland, maar je moet wel héél vroeg opstaan om haar te zien!

Video: Maaike Timmerman laat zich tussen de benen kijken tijdens exclusief feestje

Maaike Timmerman zien we niet super vaak in de publiciteit. Maar deze keer weet de presentatrice alle aandacht op zich te vestigen. Zo kennen we haar absoluut niet!

6 leuke weetjes over presentatrice Maaike Timmerman

Maaike Timmerman is elke werkdag op tv te zien. Wie wil er nou niet in de ochtend wakker worden met het nieuws van de knappe brunette? Naast presentatrice van Goedemorgen Nederland schuilt er nog veel meer achter Maaike...

Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

In de Spotlight: Jill Bleiksloot in Goedemorgen Nederland

Heb je Jill Bleiksloot nog nooit op tv gezien? Dan moet je echt wat vroeger uit je bed komen!

Rondje Forum 12-5: Foto’s van Pip Pellens, Josje Huisman & meer

Een goed gemutste Josje Huisman, een zeer zakelijke Pip Pellens, een beestachtige Tina de Bruin en Maaike Timmerman in het rood...

Foto’s van Welmoed Sijtsma, Maaike Timmermans en meer Hot Topics

Je moet nog even binnen blijven, dus dan is het maar goed dat je deze Hot Topics hebt om de tijd te doden!

Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Ja, je leest het goed. Vanaf 2020 gaan we massaal radio kijken in plaats van luisteren. En dat heeft alles te maken met drie...
Maaike Timmerman

Profiel

Geboortedatum: 23 april 1987
Sterrenbeeld: Stier
Afkomst: Vianen, Nederland
Relatie: Ja
Woonplaats: Utrecht
Partner: Marten Blankesteijn
Beroep: Presentatrice, verslaggeefster
Opleiding: Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht
Instagram: De Instagram van Maaike is @uwemaaikheid

Foto's

Maaike Timmerman
Maaike Timmerman
Maaike Timmerman