Rondje Forum 12-5: Foto’s van Pip Pellens, Josje Huisman & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat er vandaag allemaal op het forum voorbijgekomen is? Een goed gemutste Josje Huisman, een zeer zakelijke Pip Pellens, een beestachtige Tina de Bruin en Maaike Timmerman in een kort rood jurkje!

Josje Huisman

We trappen af met Josje Huisman. Op haar forumpagina is te zien dat dit ex-K3’tje is erg goedgemutst is. De blondine doet ons met dit hoedje dan ook een beetje denken aan Ilse de Lange. Zou Josje dan binnenkort wellicht een rentree maken als countryzangeres?

Pip Pellens

Van Josje Huisman gaan we verder naar mede-blondine Pip Pellens. Waar de meesten tijdens deze periode vooral campingchique voor de dag verschijnen, verschijnt Pip Pellens altijd zakelijk voor de dag. En ja, het staat haar goed!

Tina de Bruin

Alhoewel de meeste programma’s door het hele coronagebeuren voorlopig geen vervolg krijgen, zit dat bij het programma Het zijn net mensen wel anders. Daar zetten ze gewoon een stuk plexiglas tussen de BN’ers. Gelukkig maar, anders hadden we deze kiekjes van Tina de Bruin moeten missen!

Maaike Timmerman

Tot slot is daar nog Maaike Timmerman. Deze dame droeg namelijk een zeer kijker-vriendelijke outfit: een strak, kort, rood jurkje. Zou ze onze complimenten aan Dione de Graaff voor haar rode jurkje dan gelezen hebben?

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...