Rondje Forum 12-5: Foto’s van Pip Pellens, Josje Huisman & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat er vandaag allemaal op het forum voorbijgekomen is? Een goed gemutste Josje Huisman, een zeer zakelijke Pip Pellens, een beestachtige Tina de Bruin en Maaike Timmerman in een kort rood jurkje!

Josje Huisman

We trappen af met Josje Huisman. Op haar forumpagina is te zien dat dit ex-K3’tje is erg goedgemutst is. De blondine doet ons met dit hoedje dan ook een beetje denken aan Ilse de Lange. Zou Josje dan binnenkort wellicht een rentree maken als countryzangeres?

Pip Pellens

Van Josje Huisman gaan we verder naar mede-blondine Pip Pellens. Waar de meesten tijdens deze periode vooral campingchique voor de dag verschijnen, verschijnt Pip Pellens altijd zakelijk voor de dag. En ja, het staat haar goed!

Tina de Bruin

Alhoewel de meeste programma’s door het hele coronagebeuren voorlopig geen vervolg krijgen, zit dat bij het programma Het zijn net mensen wel anders. Daar zetten ze gewoon een stuk plexiglas tussen de BN’ers. Gelukkig maar, anders hadden we deze kiekjes van Tina de Bruin moeten missen!

Maaike Timmerman

Tot slot is daar nog Maaike Timmerman. Deze dame droeg namelijk een zeer kijker-vriendelijke outfit: een strak, kort, rood jurkje. Zou ze onze complimenten aan Dione de Graaff voor haar rode jurkje dan gelezen hebben?

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten