Rondje Forum 12-5: Foto’s van Pip Pellens, Josje Huisman & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat er vandaag allemaal op het forum voorbijgekomen is? Een goed gemutste Josje Huisman, een zeer zakelijke Pip Pellens, een beestachtige Tina de Bruin en Maaike Timmerman in een kort rood jurkje!

Josje Huisman

We trappen af met Josje Huisman. Op haar forumpagina is te zien dat dit ex-K3’tje is erg goedgemutst is. De blondine doet ons met dit hoedje dan ook een beetje denken aan Ilse de Lange. Zou Josje dan binnenkort wellicht een rentree maken als countryzangeres?

Pip Pellens

Van Josje Huisman gaan we verder naar mede-blondine Pip Pellens. Waar de meesten tijdens deze periode vooral campingchique voor de dag verschijnen, verschijnt Pip Pellens altijd zakelijk voor de dag. En ja, het staat haar goed!

Tina de Bruin

Alhoewel de meeste programma’s door het hele coronagebeuren voorlopig geen vervolg krijgen, zit dat bij het programma Het zijn net mensen wel anders. Daar zetten ze gewoon een stuk plexiglas tussen de BN’ers. Gelukkig maar, anders hadden we deze kiekjes van Tina de Bruin moeten missen!

Maaike Timmerman

Tot slot is daar nog Maaike Timmerman. Deze dame droeg namelijk een zeer kijker-vriendelijke outfit: een strak, kort, rood jurkje. Zou ze onze complimenten aan Dione de Graaff voor haar rode jurkje dan gelezen hebben?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!