Sylvia Geersen

Model Sylvia Geersen

Sylvia Geersen bekendheid

Sylvia Geersen is een Nederlandse tv-persoonlijkheid en voormalig model, geboren op 24 september 1985. Ze begon haar carrière als model en werd al snel bekend in de modewereld, met optredens op internationale catwalks en in magazines. Haar bekendheid groeide verder toen ze deelnam aan verschillende Nederlandse realityshows, zoals "Holland's Next Top Model" en "Dancing with the Stars". Geersen staat bekend om haar vastberadenheid, elegantie en veelzijdigheid in entertainment. Haar leven is een verhaal van doorzettingsvermogen en succes, waarbij ze haar passie voor mode en entertainment heeft weten te combineren.

Sylvia Geersen Expeditie Robinson

In 2011 nam Sylvia Geersen deel aan Expeditie Robinson en wist ze het tot de 10e dag vol te houden voordat ze als vijfde persoon in de 4e aflevering werd weggestemd. Tijdens diezelfde aflevering maakte ze enkele fouten die resulteerden in het verlies van een proef voor haar groep.

Sylvia Geersen relatie, getrouwd en kinderen

Sylvia Geersen is een knappe vrouw, waardoor ze veel aandacht krijgt van de mannen. Lang moest ze een heleboel mannen teleurstellen, aangezien Sylvia Geersen een geruime tijd een relatie had met Joris Smits. Samen waren ze erg gelukkig, maar ze zagen elkaar niet vaak. Beide personen hebben namelijk een drukke baan, en Sylvia Geersen heeft regelmatig opdrachten in het buitenland. Sylvia Geersen heeft ook drie miskramen gehad. Sylvia is hier openhartig over, maar het doet haar nog steeds enorm veel verdriet. Bovendien had Sylvia Geersen eerst een relatie met een Mexicaan, genaamd Rogelio Castro Martinez. Met hem was ze ook getrouwd. Inmiddels zijn deze twee dus alweer gescheiden…

Sylvia Geersen verloren zus

Op haar vijftiende leeftijd verloor Sylvia Geersen haar zus, een feit dat ze deelde tijdens een gesprek met Giancarlo in het tv-programma 'De Bachelorette'. Nadat Giancarlo had verteld over het verlies van zijn broertje in een dodelijk ongeluk zeven jaar eerder, deelde het model deze informatie. Haar oudere zus zou destijds 21 jaar oud zijn geweest. Geersen onthulde echter niet de specifieke omstandigheden rondom het overlijden van haar zus.

Nieuws

Sylvia Geersen filmt zichzelf tijdens riskant ritje en de reacties zijn niet mals (video!)

Sylvia Geersen laat zich van haar stoute kant zien door het filmen van een riskant ritje. Weet ze wel waar ze mee bezig is?!

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Video: Strak afgetrainde Sylvia Geersen laat zich diep in haar topje kijken

De strak afgetrainde schoonheid Sylvia Geersen laat zich niet kennen op leuke video. Dit moet je echt zien!

Foto: Sylvia Geersen deelt stoute beelden achter de schermen bij ‘Stars on Stage’

Sylvia Geersen heeft een nieuw pakje aangetrokken en weet daarmee de aandacht wel flink te trekken. Dat ziet er toch goed uit!

Uitgeklede Sylvia Geersen wil zich niet tussen de benen laten gluren door Frans Duijts: ‘Voelt heel raar’

Sylvia Geersen schrok zich een hoedje toen Frans Duijts tijdens Het Perfecte Plaatje een wel héél diepgaande foto probeerde te maken...

Foto: Model Sylvia Geersen heeft de allergrootste lippen die jij ooit hebt gezien

Het oogverblindende model Sylvia Geersen heeft haar lippen laten opvullen, wat resulteert in wel heel opvallende video's.

Video: Kwetsbare Sylvia Geersen kruipt dicht tegen presentator aan in slaapkamer

Sylvia Geersen kruipt lekker dicht tegen een presentator aan in een zeer kwetsbaar moment. Maar het pakt goed uit. 

Foto: Sylvia Geersen geen Bachelorette meer dankzij dit flinterdunne jurkje

Sylvia Geersen was de beeldschone Bachelorette van dit seizoen van de geliefde show. Haar outfit in de finale maakte heel duidelijk waarom zeventien mannen wekenlang om haar vochten... 
Sylvia Geersen bio

Profiel

Geboortedatum: 29 september 1985
Sterrenbeeld: Weegschaal
Afkomst: Rotterdam, Nederland
Woonplaats: Berkel en Rodenrijs, Nederland
Lengte: 1,75 meter
Relatie: Nee
Beroep: Model
Instagram: De Instagram van Sylvia is @sylviageersen

Foto's

Sylvia Geersen relatie
Sylvia Geersen model